Skocz do zawartości

Bieszczady lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

jak zwykle Huk bije rekordy , 4 klamry w jednym dniu , a my nic , zupełnie nic , ani jednej , po cichu debatowaliśmy za jego plecami czy przypadkiem ich nie przywiózł z domu , mało brakowało żebyśmy się tam o to nie pobili :-) , zawsze gdy wychodził w teren to musiał przynieść minimum 2 sztuki , szlag mnie trafiał niesamowity ale byłem twardy , deszcz czy nie deszcz parłem do przodu namawiając usilnie brygadę do rannego wypadu w teren

jak zwykle Huk bije rekordy , 4 klamry w jednym dniu , a my nic , zupełnie nic , ani jednej , po cichu debatowaliśmy za jego plecami czy przypadkiem ich nie przywiózł z domu , mało brakowało żebyśmy się tam o to nie pobili :-) , zawsze gdy wychodził w teren to musiał przynieść minimum 2 sztuki , szlag mnie trafiał niesamowity ale byłem twardy , deszcz czy nie deszcz parłem do przodu namawiając usilnie brygadę do rannego wypadu w teren

przepraszam za 2 takie same posty ale forum się na 5 minut zawiesiło ...
były dni że padało i grzmiało niesamowicie , trzeba było przed burzą się troszkę schować ... spodnie mokre i brudne od gliny , buty pełne wody bo były momenty gdzie trzeba przeciąć strumień zimnej wody , stopy sparciałe ale szliśmy jak burza :-)

reszta fotek robiona w domu , w terenie w ostatnich dniach buszowania po górach jak na złość każdy zapomniał aparatu , plomby austryjackie , najprawdopodobniej pochodzą ze skrzyń od pocisków haubic 100mm które namierzyłem rok wcześniej

odpoczynek :-) pierwsza klasa ,kobity tylko sikają jak przeglądają zdjęcia , śmiechu co nie miara , urlop wykorzystany na maxa , dzięki chłopaki za miłe towarzycho , mam nadzieje że za rok się spotkamy , może wcześniej tym razem , co złego to nie ja :-) a reszta zdjęć objęta cenzurą hehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie