ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 po 2 dniowym upojnym przywitaniu tinkowie po śniadaniu ruszają w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 aż salamandry uciekały przed taką hołotą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 po kilku godzinach bezskutecznego szwendania czas na odpoczynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 jak zwykle Huk bije rekordy , 4 klamry w jednym dniu , a my nic , zupełnie nic , ani jednej , po cichu debatowaliśmy za jego plecami czy przypadkiem ich nie przywiózł z domu , mało brakowało żebyśmy się tam o to nie pobili :-) , zawsze gdy wychodził w teren to musiał przynieść minimum 2 sztuki , szlag mnie trafiał niesamowity ale byłem twardy , deszcz czy nie deszcz parłem do przodu namawiając usilnie brygadę do rannego wypadu w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 jak zwykle Huk bije rekordy , 4 klamry w jednym dniu , a my nic , zupełnie nic , ani jednej , po cichu debatowaliśmy za jego plecami czy przypadkiem ich nie przywiózł z domu , mało brakowało żebyśmy się tam o to nie pobili :-) , zawsze gdy wychodził w teren to musiał przynieść minimum 2 sztuki , szlag mnie trafiał niesamowity ale byłem twardy , deszcz czy nie deszcz parłem do przodu namawiając usilnie brygadę do rannego wypadu w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 przepraszam za 2 takie same posty ale forum się na 5 minut zawiesiło ...były dni że padało i grzmiało niesamowicie , trzeba było przed burzą się troszkę schować ... spodnie mokre i brudne od gliny , buty pełne wody bo były momenty gdzie trzeba przeciąć strumień zimnej wody , stopy sparciałe ale szliśmy jak burza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 wreszcie odsapnąłem ,uuufff ,pierwsza czekała na mnie pod ściółką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 mixik z wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 kolegi klamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 wyeksponowana na tle bajecznego krajobrazu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 już nie te lata :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 no i następną do kolekcji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 a to 3 z jednej ziemianki , teren zryty niesamowicie , trzeba sie nałazić kilka dni aby znaleźć jakąś nietykaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 reszta fotek robiona w domu , w terenie w ostatnich dniach buszowania po górach jak na złość każdy zapomniał aparatu , plomby austryjackie , najprawdopodobniej pochodzą ze skrzyń od pocisków haubic 100mm które namierzyłem rok wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 guziki aluminiowe , bieliźniaki i mundurowe austryjackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 zakała poszukiwań , ołowiu nie brakowało , jak bym w XLT nie wyciął tego numeru VDI to zatrzymywałbym się co krok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 zaczepy do klamer nie są kompletami , znalezione oddzielnie , pewnie nacieszył się ktoś klamrą ale już po zaczep się nie schylił , okucie od ładownicy austryjackiek i haki stalowe być może z munduru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 od pyty kółek od pałatki , większość znaleziona na jednym wzgórzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 mosiądzu nie brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 i odznaka , kto zgadnie jaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 Ja wiem !!! heheh ale nie powiem !-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Pieknie,pieknie,na naszym terenie takich fantow niema... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 odpoczynek :-) pierwsza klasa ,kobity tylko sikają jak przeglądają zdjęcia , śmiechu co nie miara , urlop wykorzystany na maxa , dzięki chłopaki za miłe towarzycho , mam nadzieje że za rok się spotkamy , może wcześniej tym razem , co złego to nie ja :-) a reszta zdjęć objęta cenzurą hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 odznaka pamiątkowa -epizod bitwy o przemyśl, atak na brauerai... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Otwieracz leżaka, pewnie później używany:)Gratuluje fantów i zazdroszczę wolnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.