piterskrzek Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 a JAKA KARA MOZE SPODKAć POSZUKIWACZA JAK GO ZłAPIE SG LUB WOGULE NA MIERZEI?
beaviso Napisano 15 Lipiec 2007 Napisano 15 Lipiec 2007 > a JAKA KARA MOZE SPODKAć POSZUKIWACZA JAK GO ZłAPIE SG LUB WOGULE NA MIERZEI?Tobie kazaliby przepisać własnoręcznie całą sienkiewiczowską Trylogię. Może przy okazji liznąłbyś trudnej sztuki ortografii.
ja20 Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 jade jutro na Mierzeje.nigdy nie byłem.zatrzymam się może w okolicy Piasków, albo Kątów.jak jest ktoś chętny poszukać, wypić browar prosze dzwonić.502 048 423
Rommel_p39 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 No i właśnie wróciłem. Generalnie super! Można jeszcze sporo ciekawych fantów trafić, a SG ani Straży Leśnej nie spotkałem, ani nawet nie widziałem (odcinek Jantar-Sztutowo).Nie polecam tylko odcinka Kąty Rybackie-Piaski, ponieważ jest tam Park Krajobrazowy. Tam widywałem dość często funkcjonariuszy państwowych, więc chyba jednak nie warto ryzykować, sporych wydaje się, konsekwencji.Pozdrawiam i życzę powodzenia!
garbaty Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Witam,pod koniec sierpnia z dwoma wykrywkami zrobilismy trzy wypady do Mikoszewa,strata czasu,oprucz masowej ilosci pocisköw mozdziezowych röznego kalibru i jedngo pocisku okolo 120mm ,nieznanego mi pochodzenia nie bylo nic.Teren zryty niesamowicie,mozdzieze lezaly na powierzchni,jednym slowem Masakra.
grec Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 WitamBędę się kręcił w okolicy Kątów po 4. 09. Ktoś chętny do towarzystwa ? grec
pzkf Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 WitamOd 27 czerwca jestem w Krynicy Morskiej. Jeśli jest ktoś chętny na wspólny wypad niech pisze na maila pzkf@tlen.pl
wniebelski Napisano 14 Sierpień 2013 Napisano 14 Sierpień 2013 Czy ktoś z was wie może coś na temat jakie jednostki stacjonowały na terenie Stegny? Co się w ogóle działo w tych lasach w 1945? Byłem w archiwum i pytałem po bibliotekach ale publikacji na ten temat brak a całą dokumentacje jak nie zabrali Niemcy to potem Ruscy.Pozdrawiam
Wojciech115 Napisano 16 Sierpień 2013 Napisano 16 Sierpień 2013 Haha , łatwiej zadać pytanie jakich oddziałów na Mierzei nie było ? Było tego na prawdę sporo, od Luftwaffe po oddziały policyjne ;) . A w lasach działo się sporo .Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.