janushew Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Witam! Sezon plażowania rozpoczęty! proszę bardzo o podzielenie i pochwalenie się swoimi trofiejami...pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Ile ci wyszło na czysto z tych klepaków?Na pewno z 50ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 to z plaży w Ustce, ok.60złi 1 ojro,połowa to przelezała rok w piasku widać po śniedzi,i samochodzik dołączył do kolekcji, pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Wolno chodzic z piszczałą po plazy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Grożą za to jakies kary?? Z jaką wykrywką tam chodziłes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 nie wolno... ale i tak się szlaja mnóstwo poszukiwaczy po niej;] .... i jak byś nie szukał to po pięciu godzinach te trzy dychy z klepaków masz :) ...kwestia sprzętu... ostatnio obrączek naznajdywałem....dwie obok siebie;]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysteks Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Jestem w mielnie od 02.07 i chętnie wybiorę się z wykrywką na piaski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 A kto Ci zabroni chodzić z wykrywką po plaży? Tylko dzierżawca,bo on ustala zasady.I pilnuj się skarbówki!Oni już śledzą fora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Skarbówka śledzi fora -to jakaś paranoja!!! Jeżeli to prawda to urzędasy wzięły się na fajny sposób na spędzanie czasu w pracy. Zamiast tropić prawdziwe przekręty w stosach liczb, odpalają sobie kompa i łapią jakąś płoteczkę(zgapiły to zresztą od innych służb). Czas fajnie leci, wyniki są!!! A jakże naczelnik musi być dumny, mówiąc prasie: dzięki uruchomieniu komórki internetowego tropienia szarej strefy....bla,bla, ...wykrywalność...Żałosne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 janushew zapłaciłeś VAT od tych klepaków he,he Poza tym wszystko co w ziemi (tu piachu) należy do Skarbu Państwa (no oprócz 10% znaleźnego, więc na dobre piwko starczy :-))To oczywiście żart, ale czy do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Ok! ale czy pamiętacie ile można zarobić bez płacenia podatku??? hehehe pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 janushew- czy pamiętasz ile można zarobić za nie płacenie podatków? Proponuję nie kontynuować tego wątku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryktygrysek73 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 WitamPlaża Krynica MorskaDopuki zasypujesz dołki po sobie - nikt nie ma prawa doczepić sie do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryktygrysek73 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 WitamPlaża Krynica MorskaDopuki zasypujesz dołki po sobie - nikt nie ma prawa doczepić sie do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Krysteks - szkoda ze nie w pobliżu Pobierowa, ja od 7 sierpnia tam bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w@riat Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 Byłem nad morzem. Dla zabawy zabrałem wykrywke z sobą. Jak się znudziło leżenie na plaży a nie wiało to wyskakiwałem na godzinke z wykrywką. Codziennie na piwo i obiad się naskrobało :)I jeden srebrny kolczyk się znalazł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 bryktygrysek73 - za długo leżałeś na słońcu? Widziałeś plażowicza,który wyrównuje po sobie grajdoł,burzy zamki z piasku i plantuje usypane wcześniej piaszczyste wały pod głowę? Jesteście tak spanikowani,że ktoś na was huknie na plaży to zaraz ogon pod siebie.A niech się walą.Nie ma żadnego zakazu poszukiwań na plaży!Może was wyprosić tylko zarządzający lub dzierżawca. A i to jest problematyczne.Przez kilka ostatnich lat do mnie nikt nigdy nie wyszedł z taką propozycją. Za to często padają pytania typu:szuka pan bursztynu?,a szkło też pokazuje? itp.Odpowiedzi w zależności od humoru i chęci do rozmowy.Generalnie spławiam gościa.Czasem warto przed wejściem na plażę przeczytać regulamin.W Gdyni np. w roku ubiegłym na jednej z plaż w regulaminie był punkt zabraniający w godzinach 09.00-17.00 chodzenia po plaży w butach.Wchodziłem 17.10.Na innych bywają np. zakazy przebywania po zmroku,ale policja kontroluje tylko tych,co mają legowiska lub podręczny barek.Nie bójcie się,nie chwalcie ilością znalezionej kasy i fantami ,bo nigdy nie wiesz z kim rozmawiasz.Jeśli ktoś chce zaangażować cię do jakichś poszukiwań to nie dawaj swojego numeru tel. Niech on poda a Ty zadzwoń z miejskiego aparatu.Takie postępowanie ochroni Was (przynajmniej częściowo) od niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Podgrzejmy atmosferę...Budka telefoniczna na moim osiedlu leży w polu widzenia kamery dookolnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryktygrysek73 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Catadero To do ciebie piszeMuszę ciebie zmartwić słonca nie było, ale za to był deszcz, wiatr, sztorm. Było mokro i wietrznie jak ja byłem. A dolki zawsze po sobie zasypuje Nie ważne, czy jestem na plaży, czy w lesie (w głuchej dziczy) Kultura osobista od tego wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Tak jest Panowie - ZASYPUJCIE za sobą dołki. Ja zawsze mam dwie kieszenie. Do jednej Fanty z plaży, a w drugiej standardowy zestaw PRL, kilka kapsli. Jak ktoś zagada to ciągnę ciągle ta samą śpiewkę ble ble ble... najlepiej szukać wcześnie rano. Za 2 tyg zaczyna mi się urlop. Będę częstym gościem na Mierzei. Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Ikucira - nad Morze mam niedaleko bo ok. 80km. Na pewno zawitam na plaży JANTAR - STEGNA - KRYNICA MORSKA. Odezwij się na priv :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w@riat Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Ja będę od 12-stego albo 15-stego w chałupach. Więc jakby ktoś miał ochote polatać po plażach to walcie na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeMeX Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Ja będę od 27 Lipca w Mrzezynie. Jezeli bedzie ktos w Mrzezynie od 27 Lipca do 6 Sierpnia,Jak cos to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeMeX Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 lkucira na jakiej bedziesz plazy? Moze Mrzezyno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 JAk ktos się wybiera na plarze w Łebie z piszczłką to dajcie cyne to tez połarze razem zawsze bezpieczneiej i razniej Pozdrawiam ROBIN Z LĘBORKA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.