SYLSTER Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Perkuno słuszna uwaga,ja np jak wybieram sie do lasu to jak wiem gdzie mieszka leśniczy zawsze dla przyzwoitości ide i pytam o pozwolenie i taki leśniczy wie,ze ma powazanie i z regóły nie stwarza problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Ja tam nie pytam,bo wiem że nici z takiego pozwolenia.Były przypadki straszenia sadem itd.Skoro mowicie że w okolicach studzianek mozna bez strachu kopać to tym lepiej.Z pewnoscia wybiorę sie tam w nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Ja też się może wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 Może ktoś da jakieś foty wykopków z pod Studzianek. Ja napewno dam jak będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 Jade dzisiaj w teren :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 Byłem osatnio i nic nie trafiłem. Oprócz kawałków piecyka i urwiłapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 i taka puszeczka wyszła , w której była woda. Może ktoś wie do czego ona służyła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2008 Nowy roczek - może jakieś lepsze fanty wyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2008 Dlaczego się nikt nie odzywa. Dam nowy temat. Co ostatnio kopneliście na przyczółku waecko magnuszewskim??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Nikt tam w zimie nie kopie.Także poczekaj do wiosny,moze sie ktoś wypowie,z pewnościa ja się tam wybiore,na razie zbieram materiały i informacje o walkach w tamtym rejonie.To tyle.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2008 Ej terenowicz z kąd zbierasz materiały ?, też bym chciał troche podreperować swoją wiedze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedlina Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 mrozek ścisnął... jeszcze ze dwa tygodnie zimy i... ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedlina Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 mi zostawił w spadku dziadek książkę ze swoją fotką i wspominkami z pola... i list od autora, list kumpla do kumpla... weterana Bitwy Pod Studziankami... a resztę, ale niewiele pamiętam z opowieści... ;) Kiedy jadę tam, to najpierw musze jechać pod pomnik, później dziadek sam z góry mówi gdzie... ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 Thomson a z róznych zródeł zbieram informacje na ten temat,ogólnie cały internet oraz kilka książek.Powiem ci że nawet czarno białe zdjęcia dużo informacji mogą przekazać.Z Puław jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 Nie. Ja jestem z Majdan - taka mała wieś koło Kozienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 EE.. to ty miejscowy jestes,spoko,cos ciekawego sie jeszcze trafiło z okolic studzianek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 8 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2008 nic- jak chcesz to pogadamy osobiście moje gg 479789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 W tamtym roku kolega Tosh wyciągnął ładny magazynek od MP44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 A właśnie jeszcze P.s kolego Jedlnia jesteś z Jedlni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 kubas ...nie wiem czy o to chodzi... ale jego nick to jedlina nie jedlnia (i z drugiej strony n" ) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 O faktycznie zaspany nie zauważyłem jak kogoś uraziłem to sorry;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 kubas....!!!! ty żyjesz!:-))) odezwij sie co słychać ...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 na priv ...granada@pompy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 I znów nic ciwkawego nie wyszło. Wszystko znalezione na pobojowisku z 39.Pozdrawiam i życzę lepszych fantów niż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.