etta1 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 lochy jak lochy można też jakiś garnek do zupy szarpnąć :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etta1 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 troszkę żelastwa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 Eee to i tak nie to co kiedyś. Ale zakładam się , ze jak pokazales ten hauerek to w najbliższy wekend pogna tam troche ludu ze swoimi sprzetami z myśla a może ja tez cos trafie" Nakopią szmelu , nie zasypią i odjadą .Pozatym gratuluje bo teraz to cięzko z wiekszą rzeczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etta1 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 nietypowo dziwny i długi długopis...został w lesie :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etta1 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etta1 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 znalezisko cieszy oko ,ale cuż z tego gdyż zostało w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etta1 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 największe utrapienie każdego poszukiwacza ,wszędzie tego dziadostwa pełno... :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 Widze że nie odpuszczasz :) Oby tak dalej!!!Pozdrawiam i życzę miłych trafień w tym rejonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etta1 Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Za stalingrad właściciel musiał się wkurzyć po zgubie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 Piękniutki gratulacje- szkoda , może i ja ponownie uderze na studzianki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Sznaucer miniaturka,wyobrażacie sobie olbrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Witam . A może ktoś by się wybrał do tych studzianek albo pod warke jutro ??????????? Ot taki szatański pomysł. Byłem po nowym roku 10 cm śniegu nie ma dramatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2009 No ja nie dam rady niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 A my się przejedziemy na stare śmieci może znów coś ciekawego wyskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Dajcie znać czy coś wyszło bo mam wielki sentyment do tego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Witam . Troche przymarzło przez warstwe śniegu ale tam gdzie liście albo mech daje rade kopać . Bez wielkich efektów troche śladów września . Na otarcie łez wyskoczyły dwie srebrne monetki 2 zł 1818 -szkoda że wytarte i trojaczek zygmunt III waza 1595r a w pięknym stanie w dodatku katalog kopickiego opisuje ją z literką r - czyli rzadką . Szału nie ma ale zawsze to coś poza tym wycieczka w stare miejsca to przypomnienie nie zapomnianych emocji - w tym miejscu wyszła blaszka a wtym odznaka w tym to a w tym tamto ... a lata lecą i cały czas coś wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Kopałeś na polu że Ci monetki wyskoczyły? Myślałem że w tym rejonie pola ścisnęło już na amen i ewentualnie pozostał las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 Kopałem w lesie i dodam że trojaczek wyskoczyl z około 15 cm dodać 5 cm liści i 10 śniegu. Takie cuda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 Kranc i Lempicki zapiaszczacz chyba z wzesnia.ma nr 8183 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Witam. Jedzie ktoś jutro pod warke lub studzianki pokopać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Ja jade jak pogoda pozwoli. trochę połaze po okolicach.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Thomson daj mi nr. tel. na filipe75@wp.pl to się zdzwonimy w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Pośpieszyłem się z postem. Właśnie zgadałem się z koleszką i jedziemy na jego rejony. Więc z naszego spotkania chyba nici;/Sorkapzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Filipe75 i jak efekty? Kopnąłeś coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Trafiłem klamerke moi koledzy dziś nie mieli farta , ale dobre i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.