Skocz do zawartości

Żółta kartka! Ale ca co?

kuba321

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Większość z Was to porządne chłopaki. Pochwalcie się ... za co dostaliście żółte kartki. No i do Bociana - jest możliwość likwidacji kartki po okazaniu skruchy? :]
.
.
.
CirrusCX
Napisano
Naprawdę za ten link dostałem -żółtko-
ZUBIKED chcesz żebym dostał drugą.
Ale podobno za to samo nie można drugi raz karać
http://www.fotohistoria.pl/
Pozdro.
Napisano
Nie można Darek? Mam taką nadzieję;)
Ja dostałem raczej za obrazę, bo przekleństwa nie było, cytuję: Naj.bało ci w kitę prądu".
Ale to dawno i nieprawda. Padam do nóżek:-}
Ps. Jak mam dostać kartkę, to proszę dziś;))
Pozdrawiam.
Napisano
No potwierdzam, same porządne z Was chłopaki. Na mnie wystarczyło - pisemne ostrzeżenie i juz wiem gdzie moje miejsce. Na początku też wyrażałem moje niezadowolenie z kilku rzeczy... ale już mi przeszło :) Portal jest świetny, atmosfera też i trzeba tak trzymać.
.
.
P.S kol. woytas - jak z Hukiem się wyjaśniło to co robi ta żółta kartka przy jego nicku? Nawet Alledrogo wprowadziło opcję - wycofania komentarza :]
Napisano
ja dostałem kiedyś przez pomyłkę,
dostawałem meile z ostrzeżeniami za rzeczy ktorych nie zrobiłem a potem kartke. Choc odpowiadałem to moje meile gdzies gineły.
ale po kilku dniach sie wyjaśniło :D
Napisano
Z tymi moimi kartkami to trochę zagmatwana sprawa –powiedzmy że ta teraz jest umowna hehehe-a tą którą powinienem mieć to od Bociana za lekceważący stosunek do kolegów w pewnym wątku - chociaż przed nadaniem kartki zdążyłem przeprosić ):):-pozdro
Napisano
:) hehehe, u mnie z powodu mojej gwałtownej reakcji na głupie ścięcie jakiegoś nowego, Bogu ducha winnego forumowicza.Chłopak sie pytał o coś i od razu został op....ony przez jednego z wszystkowiedzących(dopiero po otrzymaniu wafla zobaczyłem ,że to był moderator hehehe).Moja odpowiedź była za nerwowa to i mam :))))pozdrawiam.liha
Napisano
Amnestia miała być w poniedziałek w rocznice forum :), ale z garażu jeszcze nie wyszedłem przez parę dni a wieczorami nie widzę już ekranu po całodziennym spawaniu i szlifowaniu :)

Obiecuję usunąć wszystkim kartki w ten poniedziałek!
Napisano
Ja rozpoczynam nową listę karną :) zbyt nachalne prmowanie komercyjnego linka" chodziło o moją aukcje viet namskich hełmów, bądź co bądź opłaciło się :), odkryłem też kilku ekonomicznych geniuszy na tym forum, pozdro dla recydywistów :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie