krystian-szabla Napisano 31 Maj 2007 Autor Napisano 31 Maj 2007 witam wszystkich ! i pozdrawiam ! jestem nowym uzytkownikiem i prosze o pomoc , mianowicie co powiecie na temat seben Deep targeta , co i jak z ta wykrywka ,czy nadaje sie na militarke i wogule do czegokolwiek :)
krystian-szabla Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 hmm albo nikt nic nie wie o tej wykrywce albo nikt mi nie chce pomoc .......... prosze o pomoc :!
Raned Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Kupiłeś wykrywacz, możesz pójść do lasu, gdzie toczyły się jakieś walki i sprawdzić. Po co pytać, ja wiem, inni wiedzą, ale chętnie poczytamy o Twoich wrażeniach z eksploracji.
Catadero Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Albo wyskocz na jakiś czysty teren,zakop różności na różnych głębokościach.I próbuj,próbuj,próbuj.A potem napisz jak było.
krystian-szabla Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 no ale ja wlasnie dopiero zastanawiam sie nad kupnem tej wykrywki i niewiem czy sie oplaca ,czy jest dobry itp . wiec prosze o pomoc
karpik Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Jest super, z tego co pamiętam to miały 64 otwory, żeby Ci się łokieć nie spocił;)Zrozumiałeś?
Raned Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Trzymaj się z daleka od takich wynalazków, jest tyle prawdziwych wykrywaczy za niedużo większe pieniądze.
krystian-szabla Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Napisano 2 Czerwiec 2007 hmm czyli nawet za 400 zl nie oplaca sie go tykac?
krystian-szabla Napisano 2 Czerwiec 2007 Autor Napisano 2 Czerwiec 2007 a co powiecie o BOUNTY HUNTER SHARP SHOOTER II ?
Pavulon Napisano 2 Czerwiec 2007 Napisano 2 Czerwiec 2007 No niestety za takie pieniądze można szukać tylko używek. Na nowe w tej cenie nawet nie patrz...
krystian-szabla Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Napisano 4 Czerwiec 2007 na nowki to nawet nie patrze :) wlasnie kupilem ACE 150 lekko uzywany :) sprawdze jak to cudo dziala bo z tego co przeczytalem to chyba niezla wykrywka za niezbyt duze pieniadze :)
karpik Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Ten z niesprawną wtyczką i klejonym czymśtam? Powodzenia.
Darek419 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Czy krystian to klimek pozdro.Jeżeli tak to wtyczkę wymieni za 16 zł(podobno) i będzie działał jak ta lala.pozdro
krystian-szabla Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Napisano 5 Czerwiec 2007 ntak ja to klimek :) mam nadzieje ze bedzie dzialac bo jak nie to zwrocik zrobie :) sklejony jest podlokietnik , ale to nie problem bo jest on koloru zoltego ( tak co by lesnicy latwiej zauwazyli )a ja mam juz przygotowany podlokietnik w kamo eichtarn :) troche mniej zucajace sie w oczy :)
Darek419 Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 Dobry zakup zrobiłeś.Tak się składa że troszkę znam sprzedającego.I domyślam się że sprzęt jest zadbany,pozdro.
krystian-szabla Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Napisano 5 Czerwiec 2007 uff to dobrze bo mialem pewne obowy zwlaszcza z ta wtyczka ... milo wiedziec ze zadbany :) juz mam pomysl jak go se stuninguje zeby mniej lesniczych przyciagal :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.