woytas Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Panowie przestancie sie wysmiewac ok?Za chwile wszystko sie rozejdzie po kosciach (mam taka nadzieje)...
pokemon Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 A ja tęsknie za Lokomotywą :-) Ciuchcia też był dobry :-)
ubenfurer Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Huk , wyzwiska na poczcie itp. imbecylskie sformułowania to nic innego jak prymitywna gra łacińskim słowem" dzieci pozbawionych wszelkich cech prawdziwego odkrywcy !!! olać chamów
Bocian Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Panowie Panowie, a gdzie miłość do bliźniego, tolerancja i takie tam wyświechtane terminy.Nie nakręcajmy tej spirali zanim nie zabrniemy wszyscy za daleko bo jak widzę mała wojna zaczyna nam się tu robić.Dajcie mi dzień dwa wyjaśnię o co chodzi.Ten moderator nie jest wzięty z łapanki, znacie go doskonale.
suchy ss Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 a moze to pik78?(takie tam domysly..) bo jeszcze nie udalo mi sie go namierzyc na forum;)
Bocian Napisano 25 Maj 2007 Napisano 25 Maj 2007 Nowy" moderator został zdjęty, doszło do braku bezstronności i dystansu w stosunku do jednego z użytkowników.Jest mi bardzo przykro i mogę jedynie przeprosić że nie upilnowałem i dopuściłem do takiej sytuacji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.