Skocz do zawartości

Moje wykopki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie. Wykopałem to w okolicach Łukowa (lubelskie). Fakt - jeden z odłamków ma zapalnik, wszystko zostawiłem w lesie. Jak bede jechał na skup zlomu to wroce sie po to z wyjatkiem wlasnie tego z zapalnikiem. :) Dodam ze srednica kryzy tego pierwszego z lewej to 11 cm.
Napisano
Pociski sa mocno pogniecione. Na dzien dzisiejszy ze wszystkich wysypałem juz proch do słoiczka:)

Podobno Studzianki sa przekopane wielokrotnie no ale ziemia chyba i tak wszystkiego nie odda.:)
Napisano
Z tego wniosek ze trzymanie noża kuchennego w domu tez jest nielegalne no bo przeciez tez mozna nim komus krzywde zrobic. Paranoja.
Napisano
Proch trzymasz w słoiczku,a trotyl przechowujesz w reklamówce czy w wiaderku ? Chwal" się tak dalej i czekaj aż panowie ubrani na czarno w kominiarkach wjadą ci do chaty razem z futryną.... Myśl co piszesz to nie boli....
Napisano
Posiadanie prochu bezdymnego jest nielegalne!

Uwazajcie na to co trzymacie w domu smieszna skorupa pocisku moze przyspozyc klopotow jezeli ma w sobie sladowe ilosci np.trotylu.Policja dysponuje sprzetem ktory stwierdzi ze np.na polce byl wysypany proch a wtedy trzeba sie bedzie dlugo tlumaczyc.
Napisano
dokładnie są tez psy szkolone na zapach prochu wyniuchją słoiczek z 1 metra w ziemi... w sumie wali ta nitroceluloza:d
nawet za spłonki niezbite w przewierconych łuskach mozna beknąć, zwłaszcza jak odpalą. a co smieszne longi 6 mm do straszaka mozna miec bez problemów
Napisano
Kolega widze tez po przezyciach.Pieski tez maja ale sprzet jaki za 100tys.Szkoda tylko ze czepiaja sie tych co nie trzeba!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie