kiler p Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Co do jakości plakatu nie będę się już dla własnego dobra wypowiadał ( :D ), ale chciałbym spytać o jedną rzecz: czy te kotwiczki na kołnierzu nosiło się na mundurach polowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Żeby nie było wątpliwości - żaden z moich postów w tym wątku nawet na milę nie zbliżył się do zagadnienia pt. Jakość imprezy organiowanej przez LOW"Na temat plakatu odezwałem się też dopiero wtedy, kiedy dyskusja mocno już zboczyła w tym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 A mi chodziło oto, że zjeżdżając na poboczne tematy zapomina się o głównym temacie.Krytyka p. Wróbla – zasłużona czy nie to osobny watek.Zostawcie więc już autora plakatu w spokoju, albo załóżcie nowy temat :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Witam.Czy można się dowiedzieć jakie niemieckie grupy zgłosiły swój przyjazd i jak będzie wyglądała inscenizacja....?????pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 inscenizacja..... tatatatta bum bum tatattata HUUUUURAAAAA!!!!a tak pozwaznie bedzie AA7 i najpradowodobniej panzer II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Potwierdzam, Fundacja Polonia Militaris zaprezentuje m.in. działko ppanc Bofors wz.36, a pod egidą Fundacji Wojskowści Polskiej pokażemy samochód pancerny wz.34 Leszka Kusiaka i czołg Pzkfw II Grzesia Klimczaka. do zobaczenia w KosakowieJacek HaberFundacja Wojskowści Polskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kłosek Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2007 bliższe informacje na http://kosakowo2007.prv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Rzeczywiście duzo jest tam istotnych informacji. Jedyny feler to scenariusz III, o ile się nie mylę dot 1945 i miał być już dawno skończony i uzgodniony. Poza tym wg planu na całą rekonstrucję (o ile się nie mylę) przewidziano 1 godzinę i w niej organizatorzy chcą zmieścić i wrzesien (2 scenariusze) i 1945. Powiedzcie jak to chcecie zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumShield Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Teutonic gdybyś był spostrzegawczy zauważył byś informację iż człowiek odpowiedzialny za wrzucanie informacji na stronę jest po za granicami kraju i zapewne to jest przyczyną poślizgu ze scenariuszem 45Wg plakatu inscenizacja trwa 1,5 godziny. Pewno się przedłuży o kilkanaście minut- to oczywiste w rekonstrukcjach i czas zakończenia na pewno jest podany orientacyjnie bo coś trzeba napisać:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Łups Ochronko, nie zauważyłem detali o których mówisz, ale to dobrze, że je wyjaśniasz. Tylko co z 1945 r? Proponuje przeczytanie postu smochy" z 17.05. Jeśli okreslenie wkrótce" odnosi sie do wieczności to rzeczywiście jest to czas bliski, ale jeśli do imprezy która ma odbyc się za 2 tyg. to warto poznać może co organizatorzy planują?P.S. Z całą życzliwością dla tej wartościowej imprezy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 A Epizodu 3 jak nie ma przedstawionego tak nie ma:)Bez urazy ale zastało 9 dni...pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 Być może scenariusze są tylko dla uczestników a widownia nie musi ich znać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 To ciekawe dlaczego inne epizody są a ten nie?pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 nie mam pojęcia....czekamy....pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smochy Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 witam!wyjasniam kwestie opóznienia scenariusza na rok 1945.jak wszyscy Panowie wiecie, LOW jest grupą wrześniową i w temacie wrzesień '39 mamy duże doświadczenie oraz sporą grupę sympatyków i znajomych chętnych nam pomóc.Inaczej przedstawia się sprawa z odtwarzaniem roku 1945. Z tego powodu rok 45 początkowo miał być tylko małym epizodem z udziałem około 15-20 osób. Jednakże bardzo duze zainteresownie grup odtwarzających ten okres historii zmusiło nas do rozbudowania wątku '45. Konieczne okazały się konsultacjie i pomoc owych" sympatyków. Po znalezieniu takowych mogliśmy rozpocząć prace koncepcyjne nad scenariuszem i kompletowanie sprzętu.Nie miało więc sensu zamieszczanie tymczasowej wersji scenariusza...a potem jego ciągłe korekty. (co zapewne takze spotakłoby się z krytyką). Pragnę jednak nadmienić, że grupy wytypowane do udzialu w reko 45 były na bieżąco informowane o naszych poczynaniach.Przyznaje jednak, że pewne opóźnienie nastąpiło także z mojej winy i ewentulane pretensje prosze kierować tylko i wyłącznie pod moim adresem.pozdrawiamsmochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumShield Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Najwidoczniej jęki zniecierpliwionych i ciekawych epizodu 3 zostały wysłuchane, pojawił się na stronie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 Witam.Mam małe pytanko co do epizodu nr.3http://kosakowo2007.prv.pl/infdlauczest-zasadbezp.htmDlaczego inne grupy nie biorą udziału w tym epizodzie?pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smochy Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 odopowiedz - pytaniea dlaczego inne grupy, niż te które są wymienione, nie biorą udziału w epizodzie I i II?Smochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 A tego nie rozwarzyłem:)pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smochy Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 witam!nie da się wszystkich zadowolić...niestety...trzeba wybierac...smochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 Witam.Dziękuję za odpowiedź i do zobaczenia na kosakowie:)pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smochy Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 witam!nie ma probelmu.jak masz jeszcze jakies pytania...wyjasnie na miejscu.smochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody Kłosek Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 No i po rekonstrukcjji. Uważam iż była chyba udana i większość jest zadowolona.P.S. Mam nadzieję że tak jest. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Witam.Ja też zgodzę się że była udana mi się podobało (poza paroma wypadkami) za rok postaram się przyjechać i powalczyć...pozdr.wolff (idę spać po cało nocnej jeździe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Hej, powstawiajcie jakieś fotki ... ;) Już 12 a jeszcze nic nie widać ... znalazłem tylko jedna - na Gazecie.plPrezentuje, o ile się nie mylę finał II epizodu - widać eksplozję domku i odwrót Strzelców Kaniowskich" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.