bonzo74 Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 mnie jeszcze tam nikt nie pogonił Nieobiecujcie sobie za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Bonzo, będziesz zatem przewodnikiem...Hehehehe, nie obiecujcie sobie za wiele? Znaczy garnki już wybrałeś :DPozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 PG no co Ty, byłem tam kiedys zrobić rekonesans,ale nie na przeprawie tylko kawałek dalej na Radzimiu,są tam pozostałości po chatach,do 50 lat mieszkali tam jeszcze pracownicy leśni,w ziemi masa cegły i dachówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Bonzo, może grilla wrzuć na pakę :D Jak nic nie będzie wychodzić, to chociaż jakoś przyjemnie czas spożytkujemy? :)Jutro będę na małym rekonesansie w obcych landach, a więc do niedzieli :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Tylko trza uważać na Ibisza,bo jak złapie to pogoni !!! :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Potwierdzam udział. Zabieram PG jakby Ktoś potrzebował transportu z mojej okolicy to dać znać.Będzie ciężko bo straszny sqwar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 ciekawe czy damy rade dojechać na miejsce? bonzo na pewno przejedzie a ja na wszelki wypadek wezmę łopatę jakby trzeba było wóz odkopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Bonzo - jak tam z przejazdem ?Krajobraz księżycowy, czy da się przejechac niskopodłogowcem ?Sprawdzałeś trasę wzdłuż rzeki ?kaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 26 Maj 2007 Autor Share Napisano 26 Maj 2007 Kurcze niedałem rady sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 Witam!Nie mogłem się oprzeć polu które niedawno przeorali przy mojej wiosce.Po mimo iż pory miałem do połowy mokre nie mogłem sobie odpuścić tego pola,no i wyszło coś takiego.Łeb byka,co prawda nie wielki ale jest.Może to jakaś pamiątka z czasów PRL lub i też von Treskow.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 Nowa przeprawa zdobyta, teren ciekawy. Może nie tak jak w Radojewie (chociaż kto wie ? czas pokaże).Wyrazy uznania dla kolegów za Cross Country.Zamawiam u PG fotki.Dzięki za fajny wypadzik, fantami pochwalę się później.Kaczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 Uff! Przeszła burza i jest lepiej, a w międzyczasie studziłem się zimnym zielonym Lechem. Cieszy mnie Ersatzgeldmarke Kreis Obornik Posen - druga w życiu trafiona moneta zastępcza ( pierwsza Landsberg a/W 5 pf ). Nowe tereny poznane - moim zdaniem ciekawe i na monety ( niech no tylko trawa uschnie ) i na mili.281 nie dał za wygraną i byka za rogi pociągnął..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 wyprawa udana! chociaż z fantami u mnie dzisiaj krucho do tego jeszcze saperkę gdzieś zapodziałem,brykę prawie utopiłem a w domu jeszcze zjebka za wygląd fury normalnie samo pasmo nieszczęść ale i tak było super:)PG-też proszę o fotkipozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 Romkol, następnym razem dajesz nam wiaderka, szczoteczki a i wody nad wartą nie zabraknie :-))A swojej Pani wykop jakiś złoty duperelek to i oko przymknie na bałagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 A to moje dzisiejsze fanty:Zestaw hydraulika, łódzeczki (mauserki się cieszą) guzior (od tyłu na 12h-j.f.s." a na 6h 42"), tradycyjnie ppszki i (chyba) Lebel ? (patrz identyfikacja) pzdr.Kaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 No chłopaki widze że wszyscy zdowoleni:)Ciesze się bardzo z tego powodu,jednak atrakcji miał być więcej,ale orientacja w terenie zawiodła.Przejzałem w domu mapy i ta droga którą szliśmy była najprawdopodobniej prawidłowa tylko,przeszlismy za mały odcinek.Ale co się odwlecze to nie uciecze.Dzięki za spotkanie,szczególne podziękowania dla Sv za fanta, może kiedyś się odwdzięcze jakąś monetkąPozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Wyprawa faktycznie była udana i nie obyła się bez przygód :) Chyba większość jest zadowolona? Hehehehe... Ja też wczoraj jeszcze po swoich okolicach połazić poszedłem :) 281, byczka gratuluję! Ja jeszcze wczoraj swoje drugie sreberko trafiłem :D, ale deszcz mnie nie ominął :) Spox, chłopaki :) popchnę fotki via mail, chyba że chcecie to na następny weekend na płytce?Z cyklu Starogardzka czyni cuda..." przywiozłem sobie w sobotę od chłopa ze strychu takiego gladiatora" Luftschutzu :D Podobno po wojnie w OSP służył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Drobnica z całego weekendu nie przedstawia się niestety imponująco: boratynka litewska, trojak z 1785 (wczorajsze sreberko!), 20 groszy z 1923, 1 grosz z 1938 i 11 szt. PRL-i z lat 1949-80 :)Niedzielny Gewehrgranategerat i mags od PPS poszły w dobre ręce :)Sv, farciarzu - zastępcza jest klasa! Gratuluję :DPozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Ale cisza... Czyżby wszyscy w mapach siedzą? :) Chyba dziś się gdzieś wybiorę na 2-3h po pracy :)Bonzo, Kaczka, Romkol - foty doszły?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 PG - dzięki za fotki. Ty to masz fajnie, ja jestem zawalony robotą i chyba nawet w niedzielę się nie wyrwę.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 U mnie sezon biznesowy w pełni - całe dnie jestem w podróżach. W naten weekend jadę raczej na Kostrzyn.Fotek nie dostałem (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 Pg foty doszły dzięki bardzo.Co do tej niedzieli to tez niewiem jak to bedzie, pewnie określe sie w sobote. Kolejna niedziela napewno odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Do weekendu jeszcze sporo czasu... Zobaczymy co będzie :)Mam nadzieję że dziś padać nie będzie :(Sv, nie pisałeś że chcesz od razu (mogę ci na płytkę wrzucić, chyba że chcesz koniecznie mailem)?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 PG-dzięki za fotki! niedziela hmm? zobaczę pod koniec tygodnia a co Panowie myślą o zlocie w Nysie w następnym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Romkol, kusisz... Z chęcią bym się z tobą do Nysy na zlocik wybrał, ale co będzie zobaczymy :) Fajno by było gdyby nas więcej pojechało...Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.