żeton Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Teraz bawie w Mińsku Mazowieckim, na szkoleniu;) Następnie będzie Las Powidz:) kto był to wie o co chodzi;) Niestety w tych okolicach nie działo się za dużo, więc z kopaniem trzeba będzie dać sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Witam!No proszę i żetonik się znalazł!Teoria spisku 2007 działa.Szkoda że cię przenieśli!Dowiedziałeś się o działkę nr 109?Pozdrawiam i zapraszam na jakiś wypad;)No a teraz panowie nowinka!R23 ma solarisa!nie mogłem się oprzeć żeby wam nie powiedzieć,a dlaczego?to go zapytajcie,wytargał tyle na dziewiczym spacerku że niejeden z nas by tyle chciał jak na pierwszy raz.Pozdr.281U mnie łódka,ale dziwna bo srebrna,sierp,podkowa i łuski i te okropne owady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Ano szkoda, ale wiesz taka pracam, a rozkaz to rozkaz;)Panowie z wami na wypad z checia zawsze i wszedzie bo widze ze ekipa jest naprawde w porzadku. zycze zatem Wam udanych połowów...z łezką w oku pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 W tak pięknych okolicznościach przyrody, w niedzielny poranek, gdzieś w odległej galaktyce ...światło dzienne po x latach ujrzały dwie 50-tki i jedna 5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 A ponadto ppszki, mauserki, podkładki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 i cuś takiego - w kawałkach, chyba trafione czymś rozrywkowym bo na przestrzeni około 5 m2 jeszcze tego pełno. Kawałki dosyc ciężkie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 i tylko takie oznaczenia widoczne.pozdrawiamjanusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Kaczka, gratulacje! To też zaszalałeś :D A mogliśmy zostać jeszcze troszke, może by cosik więcej wyszło... :)R23, chwal się! Co pierwszym strzałem trafiłeś, bo słyszałem że następny wymiatacz na moniaki z ciebie :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Pewnie zaraz wymiatacz,281 znowu przesadza.Wyszła mi boratynka ,2gr.z49,dwa ciekawe guziczki i łódeczka,no i oczywiście troszkę złomu.pozdro.A Radojewo wciąż zaskakuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 22 Maj 2007 Share Napisano 22 Maj 2007 Witam! Ja nie przesadzam,ma farta i tyle!Gdybyście go widzieli,to okopał się jak w czasie ostrzału,nawet się nie ruszył,i tu nagle bęc bęc wpadło.Dobrze że nie idzie na koniec tęczy;)Pozdr.281A co z niedzielą,macie plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Hehehe zaskakuje...R23, gratuluję pierwszych moniaków na nowym sprzęcie :D281, co do niedzieli to oczywiście że tak :) Napewno plany na koniec tygodnia jeszcze się odpowiednio ułożą :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Trochę mnie nie było i już naszarpaliście dieńgów...U mnie było skromniej:) a mianowicie :Szeląg Augusta III Szeląg Zygmunta III Wazy3 Grosze Fryderyk Wilhelm ( Breslau )3 Boratynki ( 2 Polska i 1 Litwa )5 Groszy 19232 Grosze 19321 Kopiejka 1911 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Sv farciarzu, to ma być skromniej? Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Fajny park przy starym folwarku obraliśmy za nasz cel - miejsce idealne ( spokój bo nikt tam się nie kręci, choć teren zarośnięte i trudno jest omiatać ). Szawgier ( też z Solarką ) miał mniej szczęścia i tylko 1 boratynkę tam zanalazł, a wcześniej srebrnego grosz z 18któregoś roku. Trafiły się też guziki, PRLe , a zmorą stały się kapselki po gorzałce - pewnie trąbili tam z butelek od czasów Zygmunta...Na pewno jest tam jeszcze dużo do wytargania, sczególnie na wczesną wiosnę, kiedy nie narośnie trawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Sv, pamiętasz o czym kiedyś rozmawialiśmy? Stary przypałacowy park z niejedną historą w tle, na obrzeżach pewnej wiochy... :) Jeszcze do końca przekonany nie jestem, ale myślę sobie żeby tam jechać na sobotę - jak dałbyś radę się wyrwać z domu lub chciałbyś zaczerpnąć więcej info to dzwoń.Niedziela to tradycyjnie Poznań i okolice :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Na nie dzielę na pewno, a z Sobotą cieńko - jeszcze nie wiem czy nie pojadę pruskie tereny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 23 Maj 2007 Autor Share Napisano 23 Maj 2007 Panowie a co z niedzielą,może nowa przeprawa Moja propozycja jest taka spotkanie w Biedrusku a potem moim samurajem i Romka T4 w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axmann Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 witambonzo74: wchodze w topozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Ok Bonzo! Niedziela nie ma poroblemu :) Biedrusko? Nie Radojewo jak zwykle? Jeszcze tylko co do godziny trzeba się zgrać. :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 24 Maj 2007 Autor Share Napisano 24 Maj 2007 Co do godziny to wstępnie się na 8 umawiałem z Romkolem,myśle że da rade,jeszcze tylko w sobote trase przejade żeby wiedzieć czy sie da przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Witam!Znając bonza to zawiezie nas w inne miejsce niż Radojewo,tylko ciekawe gdzie?No i militarka się szykuję?bonzo spotkanie przy pałacu w Biedrusku,czy przy sklepie?Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 Zaraz tam militarka ,przecież pisze że przeprawa na warcie tylko ta bliżej ObornikMiejsce spotkania parking koło pływalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Tylko trzeba uważać na mundurowych bo to chyba teren zamknięty. Kiedyś na rowerze mnie pogonili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Zapowiada się militarka? Miła odmiana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Militarka mówicie :)? Może w koncu dla odmiany po tych tonach monet znajdziemy też jakieś łuski np. od mausera :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.