bonzo74 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 Założyłem nowy wątek,zewzgędu rekordowej chyba długości poprzedniego:)a już napewno odsłon grubo ponad 4000281 njlepiej podaj konkretnie termin i czas, kto bedzie chciał to przyjedzie tak jak na Radojewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 No odsłon rzeczywiście imponująca ilość :) Bonzo, a ty na niedziele się szykujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Poznajecie panowie.Dla tych co byli w niedzielę .http://www.domkultury.murowana-goslina.pl/galeria/thumbnails-78.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 R23, będziesz w niedzielę? podchodził żubra??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 ha ha R23 chyba wiem gdzie ta figurkaPG co do niedzieli to niewiem jescze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Witam!Sorry panowie ale teraz zauważyłem ten wątek.No to jeszcze spójrzcie na stary wątek i wszystko się wyjaśni,piszcie na tym.ha ha R23 chyba wiem gdzie ta figurka!ha ha ale nikt nie wie gdzie .........;)PG-wzgórze ŻUBRA zdobyte;)a czy podejdzie drugiego to nie wiem.hahahahahaPozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Witam!widzę że silna ekipa się szykuje a u mnie w sobotę chrzciny i nie wiem czy w niedzielę dam rade po imprezie:)romkol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 romek laitowo to dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 No to się zgłaszać za koleją, kto na ostatni zajazd na..." się pisze :DNiedziela 8.45 poranna kawa przy Karolinie... z Karoliną" brzmiałoby lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Jestem za a nawet przeciw:)Jeżeli jest tam duży ruch to dobrze byłoby zacząć jak najwcześniej....Dla lepszego apetytu zapodaję obiecane zdjęcie z knajpą o kt. pisałęm wcześniej oraz miejscem, gdzie bywalcy knajpy mieli możliwość wypocząć nad wodą lub na łódkach.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/526312a00a302aa9.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Cóż mogę powiedzieć... Sv, w to miejsce zabierz mnie :)Co do ruchu nie jest tam aż tak duży, fakt trasa turystyczna (dużo m.in. rowerzystów przy ładnej pogodzie), ale wchodząc w las stajemy się niewidzialni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Ok, dajcię cynę na koma jak coś... Sobotę mam wolną, w niedzielę karczma :) Żeby tylko nie lało... :(Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Na sobotę płaszcz na deszcz - przewidywane opady w południe.Jak pisałem szperam w Niedzielę - mogą kogoś zabrać ( jakby co dac cynk na kom. )Miejsc tego typu co na fotce jest sporo ale odległość robi swoje i działać trzeba na widoku ale to nie problem.Udanych łowów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Witam!No i mamy początek NIEWIDZIALNYCH z Poznania.Sv-ja też się piszę na tą knajpę ale tylko w niedzielę mi pasuje bo cały tydzień tyram:(PG-z Karoliną" brzmiałoby lepiej :Ddobrze że tego nie widzi ;)Ja napisałem PRZY Karolinie,a więc i pozycja lepsza;)Pozdr.281! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yonder Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Piszemy się na niedzielę z synalem, zmieniam bateryjki w minelabie i heya, mogę kogoś wziąść - rataje, rondo śródka, jak by co dawajcie znać na maila.PG: No, Gross Born robi wrażenie, można by było na jakiś weekend wypalić, nawet pod namioty, tam jest jeziorko całkiem fajne, właśnie się zastanawiałem nad nurkowaniem tam, ale to jeziorko pewnie już spenetrowane.To co, niedziela 8.45 przy przejeździe kolejowym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Zabieram jutro rano Piotra i Kamila - wjedziemy od razu na kanjpę bo w ten sposób oszczędzamy dużo km. Kamil wysiada jednak na transzejach bo interesują go łuski, a nas monetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Dziś 10 gr z 1923 - stan nówka, 2 feigi 1874, jakiś miedziany wycieruch i pamiątka z Częstochowy". PG pewnie będzie się chwalił jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Ja jakąś łuske z wyglądu podobna zupełnie do niczego,pozatym żelastwo ps. a kto czesał ugory międzu Owińskami a Bolechowem widziałem kogoś z piszczłką autko honda civic na poznańskich blahach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Ja jakąś łuske z wyglądu podobna zupełnie do niczego,pozatym żelastwo ps. a kto czesał ugory międzu Owińskami a Bolechowem widziałem kogoś z piszczłką autko honda civic na poznańskich blachach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Witam!No nie panowie!Ja nie mogę!Trafiłem łuski ok.20 sztuk.S*40Ale żadnego dołka,drzewa nic do osłony,dziwne nie?Przy dębach przy drodze jakaś kulka,i niedaleko jakiś złom.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 281 - może drzewko było 60 lat temu, ale wycieli. W ogóle to czy wszystkie mają takie same bicia i zgięte szyjki? Jeżeli tak , to pewnie z jednej taśmy... W ogóle to napisz co to za bicie, bo jeżeli takiej łuski nie mam, to chętnie się zamienię na jakąś z innym biciem w dobrym stanie. Chyba, że koniecznie musisz mieć 20 takich samych ... :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 No nie mówcie panowie, że tak cieniutko?To ja się pochwalę moimi efektami weekendowych spacerów :) Co prawda liczyłem na więcej moniaków, a tu taka niespodzianka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 No i moniaki :)50 Kleingeldersatzmarke - Kreis Ostrowo, 2 grosze z 1927 i 20 groszy z 1949 :)Weekend uważam za udany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Witam!PG-to miałeś farta jak nic;)!Super trafienie,tylko mógłbyś napisać co i gdzie trafiłeś bo wczoraj się już nie widzieliśmy po wyjściu z lasu.A słyszałem że lecieliście na przeprawę.kamdrum-sprawdzę i odpiszę później.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 o w morde!! PG gdzie Ty to grzebłeś?Ps.gość którego zabrałem z tym rozwalonym rowerem pytał czy Kamil mieeszka gdzieś tam w lesie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.