kowalinho Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 No, kolego kijow :) Ta siedemnastka mnie rozwaliła.. Jak możesz, wklej jej fotki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 co by rozładować napięcie -carska stalówka -troche sie w....m bo lało schodziłem w błocie prawie po kolana i wypadła mi z kieszenii- zgubiłem ją -niby nic ale to zawsze klamra -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Maj 2008 Autor Share Napisano 6 Maj 2008 nawet była w możliwym stanie -jak na takie znalezisko -trochę szkoda –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Miło popatrzeć... No i najważniejsze, że następne pokolenie się przyucza do zawodu :). Mój młody ma 3 latka, więc musi jeszcze trochę poczekać :) Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Całkiem młode pokolenie którego jeszcze nie ma będzie kopało tylko łuski jak trafią na dobre miejsce:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monte_christo Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Bieszczady ciekawe miejsce, zwlaszcza jesli sie uda jakas ziemianke UP znalezc, to w niej mozna sie oblowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 zapomniałem jeszcze kanister w zagrodzie trafiliśmy -nie zabrałem go -a teraz żałuje -bo stan był dobry :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 zbyniek -masz racje -ale może technika posunie sie do przodu ? –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Będą leprze sprzęty do poszukiwań ale i droższe jak na razie tylko zarobki nie rosną a cena sprzętów nie maleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opol12 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Żądam mniej długich weekendów, bo kolega huk 100 wszystko wykopie w Bieszczadach z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 opol12 -pisałem już że ja to pikuś -:):)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opol12 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Tak tak chciałbym być taki Pikus. Ale jak z rodzinką to wiadomo, że szanse są większe a i tak wszystko idzie do wspólnego wora. Bez obrazy oczywiście Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 :):):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 tą daje z rewersem specjalnie dla Cisa on wie o co chodzi -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monte_christo Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Gratuluję, czyli wyjazd na marne nie poszedł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Gratulacje, piękne rzeczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 huk, mieszkasz może gdzieś blisko komańczy lub Pasika albo Wołosania(gdzie mieszkasz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 mieszka w lesie to leśny ludek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Maj 2008 Autor Share Napisano 9 Maj 2008 zbyniek -jestem z centralnej Polski -a Biesy to drugi mój dom -jak oczywiście tylko znajdę chwilkę -w czasach świetności -potrafiłem tam bywać 6 razy do roku -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Maj 2008 Autor Share Napisano 13 Maj 2008 część klamer po prostowaniu i czyszczeniu -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monte_christo Napisano 16 Maj 2008 Share Napisano 16 Maj 2008 Bardzo fajne te klamry, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.