ARKADIO.IE Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 I to jest na tyle c.d.n. po nastepnym urlopiepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Gratulacje piękne fanty.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 powiem tak Tego wszystkiego jest tak dużo, że dech zapiera. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Szkoda ,że następny urlop ??Jak mnie puszczą to może - maj/lipiec?pozdrawiamdzięki za dowiedziny i miłe słowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 witam serdecznie jeszcze raz składam mega szacun jeżeli chodzi o fanty,chodząc po postach ze sprzętem zauważyłem że jesteś autorytetem w sprawach explo Se,to już chyba częściej go zabierasz niż Cscope ?,chciałbym trochę popisać o ustawieniach,tylko chyba nie ten dział,czy jest możliwość żebyśmy porozmawiali,może stworzyć wątek ustawienia explorer se w dziale sprzęt poszukiwawczy?p.s1.czy chodzisz z dyskrymą w menu select czy na ironmask2.wiem że ustawiasz ferrous dzięki temu nie kopiesz głebokiego żelastwa jako kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 21 Październik 2008 Autor Share Napisano 21 Październik 2008 Z tym autorytetem to dość sporo przesadziłes :)Odnośnie C.scope a SE to chodzę 50/50%Lubię to i to:)Jeśli o ustawienia - IronMasc Ferrous a i owszem zgadza się ;ale nie jest tak do końca, że kopię sam kolor,czasem jest dość sporo innych niechcianych śmieci.Co do ustawień SE jest tego sporo ,i każdy chodzi na nim jak mu wygodniepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 dzięki za info,chodzę na SE ze 3-miesiące i wydaje mi się że znalezienie właściwych ustawień na tym sprzęcie to trafienie prosto w 10 (a możliwości ma spore),jeżeli coś przesadzimy przy ustawianiu i experymentowaniu to albo się wzbudza i jest niestabilny że trudno szukać albo mało znajduje lub inne objawy.Zauważyłem że przy zaznaczeniu wszystkich przedmiotów (oprócz monet fe i gwożdzi) w menu select można ustawić o wiele większą czułość prawie bez zakłóceń w czasie poszukiwań (nawet maksymalną) niż w przypadku trybu iron mask gdzie najwyżej dało się jakieś 27 a wyżej już głupiał.zastanawiam się jeszcze czy przy szybkim przemiataniu cewką (mam 11 DD)nie traci się części sygnałów,kolega chodzi na gt 2500, jak wchodzimy we dwóch na nowe pole to jak bym chodził tak jak w instrukcji(4sek.cykl) to bym może znalazł ilościowo 1/3 tego co on,wiem ARKADIO że negujesz rywalizację która podsyca wiele postów ale trochę głupio jak kolega wyjmuje fant za fantem a ty idziesz obok wolno jak żółw. sorry za zakłucenie tego wątku chciałem zmienić dział,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Explorer II jest lepszy od SE, jeżeli mialbym polecac ta piszczalke do drobnicy to tylko z mniejsza cewka niz standardowa.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 ale mniejsza cewka do explo II czy do se,pewnie polepszy w obydwu,czyli jeżeli w Se to 8-mkę,wystarczy zamiennik? bo orginał trochę drogi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 wybacz ARKADIO już znikam przechodzę do działu sprzęt i zakładam wątek ustawienia SE. POZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Arseon nawet tutaj wprowadzasz rywalizacje, bardzo Cię proszę przestań ;))) Z tą 1.3 fantów nie przesadzaj. To ze mna kolega najczesciej lata, mysle ze jest porówno, ja smigam z tym gareciakiem. Szukanie to zabawa i tak ją traktujmy, nawet jak po całym dniu znajdziemy 2 polmosy to i tak ta chwila kiedy był sygnał... bezcenna. A do tego jeszcze dochodzi świeże powietrze :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 dobra adek sorka nie wkurzaj się, z tą 1/3 może przesadziłem chodzi mi o pełne wykorzystanie sprzętu a jak go porównać jak nie z drugą wykrywką tej samej klasy,to nie tylko moje zdanie jeżeli chodzi o powolną pracę SE inny użytkownik tej wykrywki napisał prawie kropka w kropkę to samo że zostaje w tyle za kumplami jak ślimak,przejżyj posty z archiwum dotyczące SE, nie chodzi mi o rywalizację(wiem że nie uwierzysz)chodzi o sprzęt,pozdro.nie bij mnie jutro,luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 Powiem tak :) Zdrowa rywalizacja jest wskazana:)Bo to się wzieło z ilości sprzetu dostępnego na rynku;ale nie zawsze dwie osoby na takim samym sprzęcie mogą tyle samo.Co do ustawień Se ? Nie wiem jak inni,ale ja nie mam zamiaru ustawiać sensitywity na maxa ,bo wszystko traci sens (jak dla mnie)i chodzenie na sensit 32 jest troszkę śmieszne ,bo nie ma sposobu, aby to osiągnąć .Resztę mam na 10/czyli na max.Sensit.. 32 nie ma odzwierciedlenia w znaleziskach,wręcz przeciwnie ,spada .Jest sprzęt C.scope R-1 , lub 1220xd ,który na którym (chodzę )i można chodzić na max i to nie przekłada się na zakłucenia,tak jak w SE .Odnośnie terenu ,to nie będę twierdził ,że ten jest lepszy. Ja lubiE te sprzęty ,a o gustach się nie dyskutuje .Dochodzi jeszcze tu do mojego stada Whites 6000di pro sl ,ale to inna bajka.Przyjdzie czas na niego.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 Po jakimś czasie :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 zapomniałem dodać fotkipozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 POzdrofka , ARKADIO masz fantastyczny zbiorek monet i innych pierdol, ja wprawdzie jestem awiedzony" lotnictwem ale bardzo milo sie oglada ...salve amsel44 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 Witaj Amsel44 dzięki :)ale ,Lotnictwo? jestem ciemny w tym temacie ,jedyne to co mnie łączy z tym tematem to latanie animi liniami lotniczymi:)" Dość cięrzko coś trafić ,co ?Mam kolesi ,ale oni poszukują więcej w wodzie,czasem z nimi wskoczę do wody.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 ja myslisz jestem jakis tam orzel" ? nie.... , to tylko fajna zabawa i tyle , mam moze troszke szczescia bo obecnie na stanie" mam tak z 7-8-em sztuk jeszcze nie zbadanych i ciagle przybywa namiarow od znajomych . czasami tez od przygodnie poznanych ludzi - wywiad dziala :)wiec z namiarami jest ok. natomiast efekty... tu juz generalnie mizerota .. ale jest frajda jak po kawalkach dowiem sie jaki to samolocikpozdro amsel44 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.