Skocz do zawartości

?pytanie?

IgI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dobra to mam pytanie. Czy garett ace 250 wystarcza do łusek typu np. ppsz i na ilu cm mniej więcej je wykrywa, bo zastanawiam się czy sobie nie kupić tej wykrywki, a bardziej mnie interesują militaria.
Pozdrawiam
Napisano
znaczy np. do łusek różnych, ale hełmiki i bagneciki też. A co byśście polecali?
Napisano
ooo ten wykrywacz mi pasuje i jeszcze jest dość tani, tylko, że jestem początkowym poszukiwaczem i co to znaczy dyskryminacja, bo za bardzo sie nie znam. i ogółem dzięki za rady ;)
Napisano
Stary, uwierz mi, że po paru wizytach w terenie to właśnie łusek od PPSz nie będziesz chciał kopać! Tego barachła jest w ziemi stanowczo za dużo (a jeszcze więcej całych naboi) i można się zakopać przy nich na śmierć.

M.
Napisano
noo w sumie to tak ;] a może ktoś powiedzieć do czego służy i co to jest dyskryminacja?
Napisano
Dyskryminacja służy do dyskryminowania niepożądanych przedmiotów takich jak np. gwoździe, kawałki drutu, odłamki stalowe itp. Tak najprościej i najkrócej to można opowiedzieć. niestety nie ma jeszcze wykrywacza który by dyskryminował te łuski od pepeszki nie wycinając" innych przedmiotów a bardzo szkoda.
Napisano
Polmos - nakrętka po napoju narodowym Polaków , czyli soczku" z ziemniaków :)Polmosów jest ilość przeogromna , występują praktycznie wszędzie od morze po Tatry a do tego dają doskonały sygnał :)

Pozdrawiam
Napisano
tego to jest wszędzie pełno, w ziemi, na ziemi, gdzie tylko chcesz :P dzięki za tłumaczenie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie