Skocz do zawartości

Lista Schindlera....jak to było z....

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Głosu nie zabierałem,tylko obserwowałem. Ale co sobie chłopaki nawtykali to ich.... he,he. I po co było tyle szumu ? Żeby udowodnić że jeden jest mądrzejszy od drugiego ?
Napisano
Zgadzam się bo w częsci się do tego przyczyniłem..odpierając bezmyślne zarzuty...tak na marginesie już dużo fajnych tematów się rozmyło i padło przez takie pitolenie o Szopenie"....a szkoda...
Napisano
Bociek ma osobną, robioną na zamównienie na Tajwanie klawiaturę z jednym wielkim przyciskiem delete do wywalania postów :-)))
Napisano
Nic ciekawego nie straciles - watek byl o zgodnosci LS z historia, dwa nastepne posty byly na temat, a potem juz bylo normalnie czyli awantura :-D
Napisano
nie martwcie sie ,wkrotce mi oddasdza kompa ,zrobie pare roznych prowokacj ,znow bedzie jazda ,jak za staruych dobrych czasow ; )
Napisano
musiało być ostro:] ale tak sie zastanawiam jaki był powód ;[ chyba nie sporadyczne zachowanie naszych rodaków w czasie wojny ale jednak ale jednak. Temat raczej dla ludzi o bardzo ,bardzo spokojnym i rzeczowym charakterze.
pozdr.
Napisano
@bocian1

Nie, temat jak temat - wystarczylo pokazac co jest zle w filmie i jak bylo naprawde. A tu jak zwykle ktos musial cos komus zarzucic i sie zaczelo. Przyznam, ze nie bylem specjalnie zaskoczony...
Napisano
Panowie ja byłem twórcą tego postu zadałem tylko jedno pytanie...na które usłyszałem mnóstwo ciekawych... i bardzo ciekawych odpowiedzi" a że z natury pola nie oddaję bez walki...efektem było to że zabrano...piaskownicę"...więcej już nic nie pisze o tym temacie...amen

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie