Sylwester/Fidest Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Stało w szafie zapomniane no i wyprosiłem od Profesorka :)Ciekawa zabaweczka moze telegrafisty czy innego elektryka...Rocznik 1938 ale trudno uchwycic aparatem (zaznaczone na fotce cyferblatu), posiada 2 gapy jedna na przedzie kolejna malutka (zaznaczone wystepowanie tej pticy na fotce) pod odsuwana klapka (miejsce na barerie?)z tyłu, ma instrukcje obsługi :) A jak wyglada sami widzicie :)I jeszcze taki ładny, nowy przyborniczek sie znalazł tez w szkole :)fotki:www.lojeezus.phase.pl/duma.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Jedyne co mi się udało zapierdzielić z LO to maski p/gaz z sali od P.O. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 a ja lepiej trafiłem w swoim LO bo piwnice sprzatali :) a ze niałem 100m do Lo to wszystko w mojej piwnicy wyladowało :)mało wojennych zabawek ale kilka sie trafiło :) naprawde ciekawych :) np. taśma od Maximka :) i niemiecki rogacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Teraz chodze do LO, ale w gimnazjum udało mi się jeszcze zwinąć KVK, bez mieczy. Ale obydwa kółka ma :) wykonany z brązu, a więc mniemam, że to 3 klasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyzak Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 ja nic nie wynioslem szkoda bo byl niezly towar ale wuj byl nauczycielem histori to dzieci przynosili za piatki troche sie tego uzbieralo mysle ze kiedys ogarne te graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Moja lista:Radioodbiornik Diora Boston rok 1963 stan db+Radioodbiornik Atut stan dbMagnetofon szpulowy Unitra ZK 120, jeszcze z pudłem grundigowskim i wykończeniem licencyjnym - stan bdbZasilaczy kilka... Nysa laboratoryjna, stabilizowany BioFiz 50V, dwa anodowe, w tym dwójka" praktycznie kompletnaMiernik uniwersalny MUR-3 kompletny + prawie cały drugi na częściJakieś drobniejsze radia... Jowita chyba Dwa godła państwoweZestawy do konstrukcji radioodbiorników, do trawienia układów scalonych, autotransformator, kilka pudełek lamp elektronowychCo najciekawsze, wszystko legalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 14 Kwiecień 2007 Share Napisano 14 Kwiecień 2007 Budynek mojego technikum to były kiedyś koszary wojskowe :]. Z facetem od PO gadałem czy mi da skrzyneczke drewnianą po niemieckim ammo (100% napisy itp ! ) to powiedział że mu potrzebna jest, ale jak strych będą sprzątali to wszystko co wojskowe mi da :]. Jeszcze z facetem od fizyki musze sie dogadać bo ma on 2 wielkie skrzynki po ammo w sali, ale niestety pomalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 a wiedzę ktos wyniósł ?? :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 O tempora! o mores! To teraz w dobrym tonie jest chwalenie się kradzieżą? Okradanie Izb Pamięci jest dla niektórych z Was powodem do dumy? To ja pomagałem w wyposażaniu Sali Tradycji pewnej szkoły po to by jakiś g...niarz mógł sobie ukraść eksponat i chwalić się tym na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 16 Kwiecień 2007 Share Napisano 16 Kwiecień 2007 W mojej szkole było biednie... same komunistyczne maski i chemiczne zestawy pomiarowe, nawet głupiego szkolnego F-1 nie było :( Było to byłe technikum górnicze więc było za to pełno przeróżnych modeli obudów górniczych, kombajnów jaki i całe makiety kopalń.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.