e g z e k u t o r Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 kolejne łuski ( puste , sama blacha, wystrzelone 60 lat temu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e g z e k u t o r Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 pusta łuski - wystrzelone w epoce 20 mm flak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e g z e k u t o r Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 pusta łuski od SzWak 20mm, MG FF , 12,7 DszK, rakietnica, 23 mm łuski z osadzonym czubkiem sa wystrzelone w epoce, czubek został wetkniety w pustą łuskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e g z e k u t o r Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 jak widac puste - wystrzelone z samolotu łuski radzieckie 12,7 mm, spłonki pozbijane przez karabin maszynowy, z lewej klamra lotnika = 0 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e g z e k u t o r Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 żelazne odłamki po pociskach, ten duży jest rozerwany wzdłuż, jakby przekrój. oto moja kolekcja, zdjecia raczej nie są drastyczne, nie chodziło mi o nabicie cyferek przy nick'ua jedynie o podzielenie sie hobby z pozostałymi uzytkownikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Witaj , fajne te skrzyneczki i bagnety a pikny" jest wodnik do ckm-u.pozdro.amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Baaardzo fajne ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo86 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Bardzo fajna kolekcja, ja dopiero zaczynam, ale widzę że fant do fanta i zbierze się małe muzeum. Czołgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo86 Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Bardzo fajna kolekcja, ja dopiero zaczynam, ale widzę że fant do fanta i zbierze się małe muzeum. Czołgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Najbardziej podobają mi się odłamki, widzę że chyba zajmują honorowe miejsce w Twojej kolekcji, taki jesteś z nich dumny.A z tego co widzę to bagnety padły ofiarą Twojego słynnego papieru ściernego i szczotki drucianej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Co, zazdrościmy kolekcji?Egzekutor - bardzo fajne fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 a czego mam tu zazdrościć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Horst z całym szacunkiem ale jak ci sie niepodoba to zachowaj to dla siebie i nie krytykuj innych.Bo jakies niepotrzebne docinki nikogo nieinteresuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Egzekutor zwracam honorjeszcze raz gratuluje zamiłowania, zacięcia i fanciorówI nie przejmuj sie takimi bobkami jak Horst to nie jego pierwszy chamski post, taki swoiski sposób bycia ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.