Lemeryt Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 Junkers 323 Twoja gąska to być może: http://www.panzer-modell.de/pe/friul/atl20.jpghttp://www.panzer-modell.de/pe/friul/atl20.jpgTrochę odbiegłem od tematu wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 lemeryt mam nadzieje ze nie urazilem cie moim postem,doceniam to co robisz ,i nawet ta wanna jest pieknym odkryciem,napisz gdzie ja znalazles,pozatym pozdro.bo znamy sie osobiscie:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 No cóż wanna jak panna ..... musi być piękna .... każda pomoc i dobre słowo mile widzianeKolejne zdjęcie z wozem .....nie mogę rozszyfrować tego koła ... możesz pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 haha kolo jak kolo w czasie wojny do wozow uzywali wszystkiego co sie krecilo,zwykly woz z kolami od ciezarowki a jaka ciezarowka to moge sie dowiedziec jak ci zalezy ale prawdopodobnie ta o ktora chodzi w tym temacie:-Dwoodhaven:-dska ten nik kolego czyzby problemy z plecami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Wood ..... drewno Haven ....schronienie ( nie należy mylić z heaven ...niebo )Inaczej drewniane schronienie ..... dzielnica Queens w NYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 Witam !Może to to koło. Fajne zdjęcie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Pasuje ..... wygrałeś Black Jim Beam`a gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 Trzymam Cię za słowo, ale poczekamy może kiedyś uda się wspólnie spożytkować nagrodę. Zagadkę rozwiązałem w biegu przed wyjściem do pracy, nie doczytałem że jest przeznaczona dla kogoś innego, przepraszam BagnetSS. Tak a propo jak to jest możliwe że znamy się osobiście, a Ty nie wiesz gdzie wykopaliśmy wannę, jeśli się znamy odezwij się na priv.Pozdrawiam Dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 A jak podoba się wam ten model ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 ` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Lemeryt sprawdz pocztę:)Mam nadzieję że to co wysłałem choć trochę się przyda w odbudowie:)pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 Witam.Kolego Wolff, jeśli możesz spróbuj jeszcze raz wysłać wiadomość, nic nie dotarło.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Witaj...Jest to plik Pdf 70mb i nie wiem czy twoja poczta przyjmuje takie pliki??? Jak możesz to się odezwij wolff7@o2.plpozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 wysłałem jeszcze raz:)Mam nadzieję że teraz dojdzie:)pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 17 Listopad 2007 Autor Share Napisano 17 Listopad 2007 Sposób przewożenia amunicji, wycinek ze zdjęcia modelu wklejonego przez Woodhavena.http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum21/raupenschlepper08.jpg Wolff dzięki za cierpliwość.Model genialny. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisFly Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Lemeryt, masz ode mnie w prezencie dwa najładniejsze zdjęcia naszych RSOZdjęcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisFly Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Zdjęcie 2 - trudno odmówić mu symboliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 No cóż każdy element Raupenschlepper-Ost wygląda pięknie.he..he...Ciekawe odkrycie z tymi schowkami na pociski do działaW sumie było chyba sześć schowków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Ciekawe czy siedzenia dla obsługi były fabrycznie montowane czy też była to improwizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Składowisko we Francji 1945. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Lokfan gratuluję wygranej licytacji........ możesz mnie poratować i udostępnić tę pozycję akurat mi jej brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Witam! Woodhaven jeśli chodzi o Waffen Arsenal to mówisz i masz" jak tylko dostanę do ręki to zeskanuję i prześlę na priv. tobie i Lemerytowi.Jesli chcesz prześlę Ci też artykuł o RSO z serii Pojazdy II wojny światowej" wyd. Dialog.Gratuluję czujności! lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Dzięki Jutro wyślę Ci trochę wiadomości z interesującego Cię tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Wszystkim fanom RSO życzę wspaniałych snów i takich odkryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 miałem piękny sen ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.