bruner0 Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Mazurków dwie tony,jajek jak balony,kiełbasy wędzonej,dużo chrzanu do niej,słońca wiosennego,uśmiechu promiennego.Zajączka bogatego,Mazurka cudownego,Pisanek kolorowych,Świąt wesołych i zdrowychDLA WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW TEGO FORUM MODERATOROM I REDAKCJI ODKRYWCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 A dla rodzin to nie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 widać nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Przecież My jesteśmy jedną rodziną.Rżniemy się nawzajem (oczywiście na kasę i fanty),kochamy,kłócimy,godzimy,tak jak w prawdziwej rodzinie. Live ist live... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Kolego Acer i J23 jeśli to cię tak ubodło to adresuję te życzenia także do waszych całych rodzin nie wyłączając ciotek, stryjów i dziadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Teraz jest ok !!! ( moja cala rodzinka jest zadowolona ).Dzięki i Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 spoko, żartowałem :))ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 ja w imieniu swoim czyli moderatora bardzo dziekuje za zyczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.