Skocz do zawartości

Juz nie moge z tym debilizmem!!!

Gość Jeestsuper (nielog)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17627352&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

Komentarz zbedny - poprostu isc sie powiesic!!!
Napisano
poczekaj aż ktos go kupi i wtedy bedzie...... ;)
Napisano
Musisz poszukac na menu z lewej strony strony , az na dole (w pasku explorera) pojawi Ci sie link do strony miltary archeology , czy cos w tym stylu. Bodajże to 8 link z góry. Wchodzisz na nia i pierwszy link od góry po prawej stronie.
Napisano
Ciekawe ilu spośród nas wysłało maila do admina Allegro o niebezpiecznym naruszeniu zasad :-)))))))) ??
Aukcja mianowicie już została przedwcześnie zakończona.
Napisano
Coraz częściej pokazują się na allegro pseudosprzedawcy, którzy chcą sprzedać rzecz lub informację i w tym celu wspierają się nie swoimi fotami. To już się robi chore. Ktoś, kto nie jest w temacie może się naciąć. Takich sprzedawców powinni być prawnie ścigani, za celowe wprowadzanie w błąd i może wtedy skończą się takie bajki.

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
a zdjecia mu sie tak rozmazały bo z wrażenia nie mógł utrzymać aparatu, no ale cuda się zdażają, jakieś 5 lat temu w Vaterlandzie znaleźli w lesie wrak B-17 niestety nie widziałem zdjęć i nie wiem ile z niej zostało, też kilka lat temu z lodowca Marmolada - Dolomity wyłoniły się relikty włoskiego dwupłatowego pchacza, typu sobie tera nie przypomnę - wyszedł m.inn silnik 4-cylindrowy, płozy podwosia, kawał śmigła i dwa zmrożone trupy w kominiarkach
Napisano
No ta aukcja to już nie jest debilizm , to jest chyba naprawdę ktoś bardzo chory.
Cyba powinien iść do lekarza - psychiatry.
Jest jeszcze jedna możliwość.Ktoś postronny dorwał się do nicka i hasła , loguje się i robi sobie jaja.
Napisano
faktycznie,aukcje robią sie mało realistyczne wyimaginowane.któś dorwał sie do internetu www.jagdtiger.de instytut kubinka
Napisano
Ludzie troche więcej luzu:) Ktoś sobie żarty robi (to że mało zabawne to zupełnie inna rzecz) a wy odrazu się denerwujecie.
Jeestsuper sądząc po godzinie dodania postu aukcje tą widziałem przed tobą a wcale tak się tym nie podniecam na forum Odkrywcy i nie wyzywam kolesia od debili, zamiast tutaj to opisywać trzeba było licytować do ceny minimalnej i wtedy dodać posta śmiejąc się z udanego dowcipu:)

Pzdr.
Napisano
i znów sie pojawią czarne krzyże nad polską , oczywiście jeśli nie okaże się że te zdjęcia są tak jak reklama z noki czyli model na tle trawy ;-)
pozdrawiam rastcom
Napisano
Żeby nie było wątpliwości oświadczam że nie jestem sprzedającym tego czołgu i samolotu ani też nie mam z nim rzadnych powiązań. Napisałem tak bo to powoli staje się nudne gdy ktoś wkleja jakiś adres a pozostali bez zastanowienia od góry do dołu jadą" sprzedawcę. Ludzie zastanówcie się trochę, może sprzedawca czyta to forum i cieszy się z waszego wzburzenia bo właśnie o to mu chodzi? A może jest inaczej i to rozpoczynającemu ten wątek zależało na wywołaniu waszego wzurzenia i teraz śmieje się z was????

Informacja dla mniej uważnych:sprawdzcie komentarze sprzedającego i odszukajcie negatywa z 15 maja 2003 którego wystawił użytkownik ... jeestsuper, cóż za zbieg okoliczności prawda? To jest dopiero debilizm, próbować obsmarować kogoś u kogo się kupowało nie zmieniając nawet nick-a, stary jesteś zaj..isty, wprost pękam ze śmiechu:)

No i chyba dopiero teraz jestsuper, nie?:)

Pozdrawiam.
Napisano
Michał, to że jest to autentyk chyba nie podlega zadnej dyskusji ... tylko że jest to autentyk powojennego czerpaka do wody:)
Napisano
Do Heinz'a.
To, że ten chełm to czerpak do wody jest bardzo prawdopodobne i nie zdziwiłbym się gdyby faktycznie tak było. Natomiast to, co piszesz na temat negatywnych komentarzy na forum odnoszących się do aukcji w Allegro, w której ktoś ewidentnie próbuje innych naciągnąć, to lekka przesada. Wydaje mi się, że Twój problem polega na tym, iż nie możesz odróżnić kawału od głupiego kawału. Zazwyczaj z tego pierwszego wszyscy się śmieją, natomiast w przypadku kawału głupiego zawsze jest ktoś kto się śmieje i ktoś, kto wychodzi na głupka. W przypadku Allegro zasady są jasne (jeśli nie to można je przeczytać). Każde działanie, które poza ustalone reguły wykracza jest naruszeniem obowiązujących w tym miejscu przepisów. Jeśli ktoś je łamie to wylatuje. Jeśli komuś otaczająca go rzeczywistość wydaje się nie dość głupia, to może sobie znaleźć stronę z kawałami. Natomiast, co do luzu Kolego Heinz - luz jest tam, gdzie się śmieją WSZYSCY. Jeśli jest inaczej pozostaje NIESMAK (również po Twoim komentarzu).
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie