Bocian Napisano 29 Marzec 2007 Autor Napisano 29 Marzec 2007 Pełen już program konferencji dostępny pod.http://www.odkrywca.pl/index1.php?action=aktualnosciPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 14:56 30-03-2007
Bocian Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Napisano 1 Kwiecień 2007 No ludziska zastanawiajcie się szybciej bo niedługo zabraknie miejsc noclegowych!
woytas Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Bociek sie bawi w naganiacza :)Koledzy kto bedzie hm?
woytas Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 bys sie wyrwal z tego lasu i odchamil troszke w zamku....
acer Napisano 3 Kwiecień 2007 Napisano 3 Kwiecień 2007 :))Odchamiałem" się skutecznie teraz na weekendzie w [...........] a tam też [............] z [...........]Wiesz o co idzie
Bocian Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 To może w końcu uda się zrobić jakąś integracje i wpiszą się tutaj osoby które zamierzają przyjechać?Będzie potem łatwiej się szukać. Chyba że pełna konspira :)
huk 100 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 chciałem dać na zachętę -byłem tam nie dawano –pozdro
Bocian Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 Dzizasss Huk100 to wszystko Twoje? :)
huk 100 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Polecam nie daleko od Czocha ok. 18 koło Czerniawy przy Stoku Izerskim znajduje się dom-rezydencja - Ewy Braun !!!!! Robiłem fotki tego domu ale jakiś chochlik mi je wykasował .A co się tyczy tego noclegu w komnacie za 200 zeta –to pod łóżkiem jest zapadnia hehehehhe-pozdro
Bocian Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 A tak przy okazji to lista uczestników została zamknięta i nie są już przyjmowane zgłoszenia
herbstnebel Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Aaaaaaaaaa ja tak z innej beczki (jak zawsze..), co do zamku Czocha, to pójdzie w końcu w TV ten serial o twierdzy szyfrów, czy nie pójdzie - bo to chyba było kręcone tam, nie :>? - jak myślicie, Panowie??? :o
deepdarkness Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Witam! Dlaczego już nie są przyjmowane zgłoszenia?! Jestem w trakcie zbierania ludzi na wyjazd! Przecież jeszcze zostały 2 tyg na dokonanie wpłaty! Byłem na konferencji w Książu i tej też niechciałbym ominąć!
kudi Napisano 14 Kwiecień 2007 Napisano 14 Kwiecień 2007 Możesz jeszcze licytować miejsce w sypialni właściciela zamku. Przebijesz wszystkich i masz udział gwarantowany. Łoże jest spore, można zrobić zrzutkę w 3 eksploratorów :)100 wydanie Odkrywcy... aż zerknąłem na numerów z 1998 roku. Tamte teksty są wciąż ciekawe, a cena - tylko 5 PLN. Żeby tak w okrągłą rocznicę ograniczyć czytelnikom udział w konferencji... Będzie ciepło. Jest gdzie rozbić namioty. Sale na zamku są duże i spokojnie wejdzie tam kilkaset osób. Po co ograniczać liczbę uczestników. Zróbcie jakieś wspólne kopanie. Jest pare ciekawych zapadlisk w rejonie Baworowej. Niech ludzie ruszą w miasto". Wciąż żyje jeszcze pare osób, które pamiętaja czasy powojenne - siatkę maskującą fabrykę, fragmenty silników...Dajcie się ludziom nacieszyć jubileuszem skoro chcą obchodzić go razem z redakcją.pozdrrobert_kudelski
Szybki Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Witajcie ludkowie. Juz nie moge sie doczekac wyjazdu. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy byli w Ksiazu i teraz tez jada. Na Ksiazu bylem w grupie niebieskich. NIEBIESCY ŁĄCZCIE SIĘ!!!!
szeryf Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Mam nadzieję, że Administrator mi nie poczyta mi tego jako reklamy. Ja jako, że brakło wolnych miejsc znalazłem coś takiego www.huskyfarm.pl Niedaleko od zamku, jakies 12 km. Jeszcze mają wolne miejsca.
prezes Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Do Szeryfa.Czy szukasz miejsca do spania w czasie konferncji? Jesli tak to mam cos bliżej. Skontaktuj sie ze mną jesli jesteś zapisany na konfernecje tylko nie masz noclegu.
Szybki Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Polecam KOMNATĘ :) Wyrko jest na prawdę świetne :)A... zapadnia to mit :(
chwalow Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 Witajcie.Jak zwykle na forum z lekkim poślizgiem czasowym ;P Mam pytanko : czy macie jakieś fajne niedrogie i blizko zamczyska noclegi dla 2 osób? Tradycyjnie z kobiałką bym przybył ale niestety na noclegi w zamczysku się już nie załapałem.A może ktoś jedzie z Zabrza i okolic? Stadnie zawsze przyjemniej - my dysponujemy własnym środkiem transportu.pozdrawiam i czekam na info.
wilcz Napisano 22 Kwiecień 2007 Napisano 22 Kwiecień 2007 O nocleg można zapytać się Jacka z Alchemii w Wolimierzu, to kilka km od Czochy.Uczestnicy rekonstrukcji historycznych dobrze znają to miejsce.www.alchemia.pl
Bocian Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Napisano 27 Kwiecień 2007 Czy ktoś z 3city wybiera się na konferencje?
Szybki Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 Qrcze, coraz blizej wyjazdu i coraz ciszej na forum... Co z Wami? Jakies plany, sugestie, spostrzerzenia?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.