matrix14xxx Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 WitamDzisiaj na ścieżce znalazłem połówkę aluminiowego nieśmiertelnika.Ma wybite:Fluk Op No cyfry nieczytelne.Jest zgięty ,jak wprostuję dam foto.Może ktoś wie z jakiej formacji ten nieśmiertelnik?Pozdrawiam
coriolan Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Flugwachkommando = dowództwo posterunków obserwacyjnych /wzrokowych/http://www.spurensuchesh.de/fluko.htm
matrix14xxx Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 WitamPod lupą dokładnie widać:Fluko,te litery są wyrażne.Póżniej jest 0p,a na końcu No lub N0(zero)22 i trzecia cyfra nieczytelna.Był w ziemi,zaśniedziały.Tak wygląda po oczyszczeniu.Może ktoś się spotkał z podobnym?Pozdrawiam
matrix14xxx Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 WitamDzisiaj na ścieżce znalazłem połówkę aluminiowego nieśmiertelnika.Ma wybite:Fluk Op No cyfry nieczytelne.Jest zgięty ,jak wprostuję dam foto.Może ktoś wie z jakiej formacji ten nieśmiertelnik?Pozdrawiam
matrix14xxx Napisano 27 Marzec 2007 Autor Napisano 27 Marzec 2007 Dzięki.Będzie to Fluko Op,czyli Opole,a znalazłem na przedmieściach Wrocławia.Czy można ustalić właściciela?Teren zapowiadał się ciekawie,ale znalazłem tylko te połówke i nic więcej,ani łuski.Pozdrawiam
marcjew Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Skroty ktore podales nie istnieja tzn.ze zle je odczytales.Szkoda ze bic ze zdjecia ie da sie odczytac.Szkoda...
MK Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Nie wiem, może się mylę, ale mi wygląda na zbyt ładny jak na tyle lat leżenia na ścieżce i na świeżo przełamany... ale może się mylę.Pozdrawiam
karpik Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Abslutnie nie mówie, że w tym przypadku ale chodzą teraz czyste blachy kolegi z forum na allezło i można się spodziewać paru setek falsów:(
Domino(*) Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Wygląda na skasowaną blache, może coś z Flum?Nic tu nie widze niestety.Pozdrawiam
Pytanie
matrix14xxx
Dzisiaj na ścieżce znalazłem połówkę aluminiowego nieśmiertelnika.
Ma wybite:Fluk Op No cyfry nieczytelne.
Jest zgięty ,jak wprostuję dam foto.
Może ktoś wie z jakiej formacji ten nieśmiertelnik?
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.