Skocz do zawartości

Co za idiota?!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
Szlag mnie trafia. Kopie we wschodniej cześci mazowsza.
Parokrotnie trafiam na pobyt innego exploratora w moim rejonie
doły po kolana.... to wszystko pikuś ta idiota zostawia niewypały w niezasypanym dole na sztych saperka i wstawia patyk!!Ten patyk jak sie spotkamy to Ci wetkne.... W tamtym tygodniu sciagałem saperów do posrzatania tego syfu. Nie pierwszy raz....Po tej idiocie zostało 6 szt.urwiłapek na wierzchu, każda po ok 10 kg i 4 moje podobnie, zniosłem w jedno miejsce zaznaczyłem i zasypałem ziemia tak ze postonni tego nie znajdą. Poradzcie mi co mam zrobic z tym miejscem bo jest tam tego jak rodzynek w cieście. Saperzy przyjada ,posprzatają a i tak zostawią.W czyjej jest to gesti. Jest to miejsce łaczące dwie wsie leśną drogą a przy drodze krajobraz księżycowy. Leje nieregularne nawet po ok 10m głegokie a miedzy nimi mnogo urwiłarek. POZDROWIENIA DLA TEJ IDIOTY MAM NADZIJĘ ŻE SIĘ NIE SPOTKAMY
Napisano
Niestety nie jest to odkrycie. Takich eksploratorów" jest w pytę sporo.
Nie rozumiem tylko jednego, dlaczego po tylu zgłoszeniach nie przyjedzie ekipa i nie zbierze tego całego syfu?!
Napisano
przez państwowe lasy nawet nadleśnictwo zakupiło wykrywacz bo zdarzało się że tartaki reklamowały drewno i połamane piły...
Nawet centralnie w drodze znalazłem bombę lotn. zapalnikiem ku górze. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. To rejon gdzie po wojnie wysadzano zapasy"na lotnisko polowe oraz linie Buga itd było tego tony i wiele się nie zdetonowało i są częściowo uszkodzone;urwane lotki w bombie....a zapalnik na miejscu
Napisano
...chyba wiem gdzie chodzisz :) i powiem Ci , że też znajduje podobne dołki więc nie sądzę że to ta sama osoba. NAsze hobby wymaga kultury pracy - nie każdy to pojmuje

pozdr
Napisano
Ja , w piątek w RB , zastałem w lesie na wierzchu =około 15 możdzierzówek z zapalnikami , 3 wielkie kumulacyjne , 1 panzerschrek , 7 p.panc 88 mm , 5 76 mm i około 100 zenitówek Wszystko jakiś debil wykopał i zostawił około 100 m od drogi . Oczywiście zgłosiłem , chyba chłopaki stoją tam do dziś , bo nie wiem czy saperzy przyjeżdżają w wekend . Najgorsze że teren spalony znowu na jakis czas .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie