danieloff Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 I rewers. Piasek był dla niej łaskawy, zachowane 90% czarnej farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 No to i ja wrzucę swoje piękności.... :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 No normalnie żyć się odechciewa.Człowiek się ucieszy,że znalazł pierwszą i jak na razie jedyną a tu go ktoś po oczach szecioma i to z obu wojen-he,heGratulacje ColdDemons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 90% farby, druga gorzej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 srebrna" (malowana?) i kolejna z dużą pozostałością farby.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 I znowu''szósteczka''Gratulacje bjar_1Chyba odwiedzę po raz pierwszy Twoje rejony i najadę R.B.Z Łodzi nie mam daleko-he,he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Powodzenia życzę :DA na RB nie byłem już 3 lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 To był taki żartChciałem się popisac,że uważnie czytam Twoje posty-he,he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Dzięki EMPAI, może pocieszy Cię fakt, że moje ''za rany'' to nie wykopki, tylko kupione!!! ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 UFFDzięki ColdDemonsKamień spadł mi z serca wprost na obolałe od chodzenia po polu nogi-he,hepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 ''Za rany'' z tego zdjęcia jest właśnie wykopana. Niestety już nie taka ładna!!! :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 zapomniałem załadować... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 No fakt.Już nie taka ładna.Ale''własnokopna''że się tak wyrażę :)Dla mnie osobiście to jest właśnie najcenniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Mały zbiorek z nadaniem srebrnej z 3./Gem.Flakabteilung(mot)I./241 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 czarnula kopana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 czarnula mint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 srebrna 107", Carl Wild, Hamburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 i goldasek kopany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Piękne!!! Wrzucę jeszcze odznakę kolegi. Znaleziona u podnóża wzniesienia, na którego szczycie było stanowisko MG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 z poletka, moja pierwsza i jedyna.http://odkrywca-online.pl/forum_pics/picsforum22/zarany.jpgpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 To i ja dołożę swoje dwie ślicznotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 i druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Wiem , że nie do końca w temacie , ale to z jednego dołka i nie mogłem się powstrzymać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.