Ram Napisano 3 Listopad 2003 Autor Share Napisano 3 Listopad 2003 WItam.Oddam za darmo (darmo") pierwszowojenne miny przeciwpiechotne dodam jeszcze 20 moździerzy prosto z ziemi i kilka granatów z zapalnikami i odpadającymi zawleczkami. Bardzo zachęcam. Wszystko za friko!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:PJakby ktoś się zdecydował :) to niech wali na forum puźniej mi przedzwoni mój nr. tel to 0-700-554-432:):):):):):):):)Dzwoncie na co czekacie!:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 ogloszenie juz nieaktualnewszystkie fanciory zarekwirowalem ja :-DDDDDza 15 minut wystawie wszystko bez ceny minimalnej w zestawie na allegro, musi mi sie chociaz zwrocic za ten telefon na 0-700 :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Frozzer chyba 997;Dpozdro pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Oddam 4 karabiny Famas,50kg amunicji,3 wiadra granatów,1,wszystko pochodzi z somali i jest zdeaktywowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 oddam 5 kg uranu 235 ,proszę zgłaszać się z własnym opakowaniem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 No co tak marnie ja tu liczylem na jakies babki lotnicze po 500 kg a tu nic.Jak by ktos mial na zbyciu to walcie drzwiami i oknami.Prosze sie nie krepowac.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ram Napisano 3 Listopad 2003 Autor Share Napisano 3 Listopad 2003 Właśnie wpadł mi w ręce czałg TYGRYS oraz 4 działa Flak oddam wszystko w dobre ręce:D:DP.S. Oczywiście wszystko 100% sprawne.:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 14 ton iperytu luzem oddam w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 A ja wpadne tu z miotaczem ognia i wytne ten wątek.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Przepraszam, co to za Babki lotnicze. Lotniczki , tfu chciałem powiedzieć Pilotki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 W obecnej chwili prawidłowa nazwa to:Pani Kapitan statku powietrznegolubPan Kapitan statku powietrznegoPzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 no to was załatwie.... robiłem porzadki w piwnicy i.... oddam wykop lebela komora z lufa bicia sie nie zachowaly.. oczywiscie deko i skrzynke stalowa na ammo wyglada jak polska od wz 30 z lekko przerdzewiałym dnem (pare dziur) i trzon do zamka mausera z prosta raczka i wukopek bagnetu do mośka... oczywiscie płacicie koszt wysyłki. do warszawy moge podwiesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Sprzedam samochód pancerny, w dobrym stanie mało jeżdżony, przeżył kilka bitew.Nie mój, tylko Hartmanna, ale co to za róznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Do tego wszystkiego dorzuce jeszcze PZL BOCIAN model Bojowyz przestrzelonymi skrzydlami ale 100% sprawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Sprzedam wspaniały, prawie nie zardzewiały, bardzo stary , lśniący , ponadczasowy ODŁAMEK OD POCISKU w pełni zdeaktywowany bez TNT i zapalnika w sam raz do kolekcji militarii.Jego zalety to rozmiar i waga (mieści się w każdej kieszeni!)Pzdr -_-''' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Oj coś kolego pilot mnie nie lubisz, tak chodzę za Tobą po forum i sprzątam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 okejos ja chce bagnet od moska, oczywiscie place koszta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 jakby ktoś chciał oddać za friko DEKO rkm wz.28 Browning lub Ura a moze nawet jakiegoś VIsa - to ja jestem pierwszy w kolejce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 a ja SIĘ oddam za ładne łuski do pepeszki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 jak by ktos chcial oddac za friko jakiegos mausera albo jakis inny karabin lub karabinek to walic do mnie:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 oddam w fachowe rece 2 skrzynie z pociskami ppanc. 75mm:P stany rozne od ie podnos bo bedzie bumm" domozesz mna rzucac";D hehepzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 pozwole dotknąć mojej saperki która swoje wyjęła , liźnięcie gratis !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 oj uben uben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Zamienie wystrzalowa dziewczyne na dobry wykrywacz metali z dyskryminacja,kolorami i dobrym zasiegiem.Do kompletu dorzucam komplet bielizny i knebel....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Ja dziewczyne moge wziasc- tylko nuze czy robotna ona !?- ale nie za wykrywke tylko bagnet wz. Kaczy/7 od mozdzieza i 2 kilo kapusty kiszonej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.