Skocz do zawartości

Lubiany Odkrywca vol. 1 Sprawdz-Zapraszam!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

To i ja się pochwalę, oba trafiłem w tym samym miejscu w odległości około 1,5 metra ( Woj. Mazowieckie ) Ciekawią mnie litery wyryte na tym drugim, jak myślicie wojak wyrył? Słyszałem, że często dostawali same blaszki i musieli we własnym zakresie je wybić".

Pozdrawiam

p.s - polskie rzeczy też są fajne : )

raczej nie.przeważnie wypisywali ołówkami-niestety nie do odczytania w dzisiejszych czasach.dorzucam ciekawe zdjęcie podpisanej odznaki-niemiec został zidentyfikowany-niestety Panom z rupexu" nie opłaca się przyjeżdżać,rodzina też ma go w d...takie życie panowie

Ejjj.wykopki w rosji" każdy ogląda z zapartym tchem.Panie Mieszko fotki ok,tylko czemu tak nagle głowa wyrwana z kontekstu ni w 5 ni w 10.Jak chce się pan pochwalić dobrze wykonaną exumacją to może jednak całość prac albo wcale?Pozdrawiam.

mieszko_1 Ja też miałem podobne doświadczenia z Fundacją w latach 90tych i miałbym wiele podobnych fotek jak i podejrzewam że wielu tu na forum –ale zastanów się !!! Odpuść sobie bo dostaniesz suchara i tak to się skończy –nie popieram takiej inicjatywy co chcesz udowodnić że trafiasz fanty ?? ok.-pozdro

woytas pisałem do was niech tą fotkę usunie Bocian -mieszko_1 to co pokazują w oficjalnych gazetach to są ekshumacje lub przypadkowe odkrycia jak twoje -ale zgłoszone -sam poroś o usunięcie tej fotki -pozdro

No Panowie! Nie zaczynajmy! :)Po pierwsze primo- gratuluję fantów,po drugie-nie ważny stan odznaki-zawsze cieszy sztuka a im lepsza tym oczywiście uśmiech szerszy;) R-51 - chyba Trafiłeś skrzynkę której szukałem po 61 inf.ers.btl. ;) w Stegnie...Stany były identyczne ale fantów troszkę więcej czego wszystkim życzę.ale to było okolo 15-20 lat temu :(( Znajomy z pracy powiedział mi że podczas remontu babcinej chałupki w Krynicy Morskiej na stryszku znalazł ładną odznakę ze swastyką,szmatką i kolorową porcelanką" -mam to dostać pod koniec tygodnia za jakąś dobrą flaszkę.Zobaczymy czy warto.. a teraz fotki dosyć nowe:)

A tu jakiś pomysłowy Dobromir z Armii Czerwonej pastwił się nad szturmami- wizją docelową była chyba broszka dla żony :( - ale też cieszy! Jak wątek będzie zamulał to zakładajcie kolejne na których wszyscy będziemy pisać.Fotki najlepiej jak najnowsze ale to nie warunek-tak aby to miało jakiś sens. Jest dobrze-dbajmy o to aby było cały czas lepiej.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie