k-szela Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 To dla fundacji Pamięć" :) oni wezmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Też bym to usunął, feeee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lemon- Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 To i ja się pochwalę, oba trafiłem w tym samym miejscu w odległości około 1,5 metra ( Woj. Mazowieckie ) Ciekawią mnie litery wyryte na tym drugim, jak myślicie wojak wyrył? Słyszałem, że często dostawali same blaszki i musieli we własnym zakresie je wybić". Pozdrawiamp.s - polskie rzeczy też są fajne : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lemon- Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lemon- Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lemon- Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lemon- Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ostatnie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Mieszko nie jest Ci wstyd prezentowac takie zdjęcia?Zastanow sie chlopi i to powaznie nad tym co robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 raczej nie.przeważnie wypisywali ołówkami-niestety nie do odczytania w dzisiejszych czasach.dorzucam ciekawe zdjęcie podpisanej odznaki-niemiec został zidentyfikowany-niestety Panom z rupexu" nie opłaca się przyjeżdżać,rodzina też ma go w d...takie życie panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Ejjj.wykopki w rosji" każdy ogląda z zapartym tchem.Panie Mieszko fotki ok,tylko czemu tak nagle głowa wyrwana z kontekstu ni w 5 ni w 10.Jak chce się pan pochwalić dobrze wykonaną exumacją to może jednak całość prac albo wcale?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 padła nazwa miejscowości Brzeg -tylko takie zdjęcie mam z tamtej okolicy-co do panów zbulwersowanych tym zdjęciem polecam Odkrywca nr 3(74)strona 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 mieszko_1 Ja też miałem podobne doświadczenia z Fundacją w latach 90tych i miałbym wiele podobnych fotek jak i podejrzewam że wielu tu na forum –ale zastanów się !!! Odpuść sobie bo dostaniesz suchara i tak to się skończy –nie popieram takiej inicjatywy co chcesz udowodnić że trafiasz fanty ?? ok.-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ale chłopie !!!!!!jest to nielegalne !!!!-chcesz jutro być na ustach Polaków po wiadomościach !!!!!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Warto posluchac huka- w tej kwesti ma powazne doswiadczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 znowu nam sie chłopina przysłuży -będą znowu wyzyać od chjen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 woytas pisałem do was niech tą fotkę usunie Bocian -mieszko_1 to co pokazują w oficjalnych gazetach to są ekshumacje lub przypadkowe odkrycia jak twoje -ale zgłoszone -sam poroś o usunięcie tej fotki -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Tak bardzo proszę o usunięcie -nie chcę mieć nika takiego jak Ty -bo w oczy razi jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Oj mieszko mieszko -ty w ogóle możesz go już nie mieć – jeszcze skaczesz do mnie ? za siebie ! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Panowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 no i zszedł wątek na psy ...chyba skończy jak wczorajszy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Kończąc już ten niemiły temat zamieszczam fotkę orzełków wyrwanych z przeszukanej już przeprawy nad Bzurą. Niestety ten ostatni dostał lekko saperką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 No Panowie! Nie zaczynajmy! :)Po pierwsze primo- gratuluję fantów,po drugie-nie ważny stan odznaki-zawsze cieszy sztuka a im lepsza tym oczywiście uśmiech szerszy;) R-51 - chyba Trafiłeś skrzynkę której szukałem po 61 inf.ers.btl. ;) w Stegnie...Stany były identyczne ale fantów troszkę więcej czego wszystkim życzę.ale to było okolo 15-20 lat temu :(( Znajomy z pracy powiedział mi że podczas remontu babcinej chałupki w Krynicy Morskiej na stryszku znalazł ładną odznakę ze swastyką,szmatką i kolorową porcelanką" -mam to dostać pod koniec tygodnia za jakąś dobrą flaszkę.Zobaczymy czy warto.. a teraz fotki dosyć nowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 Szkoda że nie elektryczna" ale jak na obecne lata to i tak sukces.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 A tu jakiś pomysłowy Dobromir z Armii Czerwonej pastwił się nad szturmami- wizją docelową była chyba broszka dla żony :( - ale też cieszy! Jak wątek będzie zamulał to zakładajcie kolejne na których wszyscy będziemy pisać.Fotki najlepiej jak najnowsze ale to nie warunek-tak aby to miało jakiś sens. Jest dobrze-dbajmy o to aby było cały czas lepiej.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.