pokemon Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 VASILIJ witaj i wyluzuj! Fajnie że znowu jesteś! Nie przejmuj się, pewnie wyładowuja złość, bo deszcz pada i nic nie kopią he,heZaplątać w korzenie zawsze się można. Franek Dolas zaplątał się w druty na moście he,heLepiej napisz co z tym BMW. Pozdro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Skąd ? Z twoich postów...Kopiąc przecieli linie frontu i Dogrzebali się do jakichs tam pocisków moździerzowych i itd" u mnie jak ostatnio kopali to przecieli, ale kabel światłowodowy :) A ruskie to dlatego ,że znaleźli przy nich gwiazdy z czapek."- dziwne, w poscie napisałeś, że nieśmiertelniki...I radze ci dobrze chłopczyku NIE OBRAŻAJ MNIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 a tu masz dziecko historyjke o czołgu, stąd ją wziąłem...juz tyle tych historii wymyśliłeś, że zaczynasz się zapominać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Wasili,toż bracia Grimm nie napisaliby lepszej bajki:-))))Nie ma co,jesteś GOść!!!!:-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 I nie nazywaj nikogo BARANEM,bo to Ty już do reszty ZBARANIAłEś!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 No ale cóż,pewnie zrąbałeś się ze swojego BMW,a może wypadłeś z kosza w czasie przejażdzki??Kur...a,jak czytam Twoje posty to mi ręce opadają!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 nie to zebym nie wierzyl czy cos ale wkoncu gwiazdy z czapek czy niesmiertelniki, bo cos tu delikatnie mowiac smierdzi a kolega Sarna wszystko widzi;)hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
królik_z_gdyni Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 VASILI, radził bym odstawić butapren bo ci nie służy. Bez obrazy ale do hiciorów" to masz talent.Pozdrawiam Piotr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Sarna dobrze ci radze nie zaczynaj bo i ty wiesz i ja jak sie to moze skonczyc. Nie mysl sobie ze tylko z ciebie taki cwaniak. No cóż dziwnego ze czołg wpadł do wody wraz z załogą he? Most padł pod czołgiem wielkie mi dziwy. Zeby nie było most był zrobiony przez saperów. Ja niczego nie wymyślam. Pisze jedynie to co usłyszałem od ś.p dziadka to wszystko. A czy prawda czy nie sami oceniajcie. A ty sarna co do bajerowania sie nie odzywaj bo ostatnio jak u mnie byles to puscileś taki tekst ze leje sie z tego do dzisiaj! Majki a kto ci te posty kazuje czytać co? Człowieku zastanów ty sie chwile. Bazgrzesz post po poście bez zastanowienia. Bo jesli piszesz post w 2 minuty to chyba go nie czytasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Ktoś jeszcze do zgnojenia VASILI?Ludzie dajcie sobie spokój, pół forum teraz go napiętnuje i po nim jeżdzi.Jeden napisał a za nim cała reszta, i co po mnie też będziecie, bo go nie styrałem?Ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Majki a kto ci te posty kazuje czytać co? Człowieku zastanów ty sie chwile. Bazgrzesz post po poście bez zastanowienia. Bo jesli piszesz post w 2 minuty to chyba go nie czytasz....I tu masz rację WASILI-nikt mi nie każe ich czytać.Zresztą,SARNA wyłożył Ci czarno na białym jak motasz się w swoich opowiadaniach,ale co tam,WASILI i tak ułoży nową historyjkę:-).I pobaranować to sobie można,ale z kolesiami przy piwku!!Pozdrawiam Michał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 15 Maj 2007 Autor Share Napisano 15 Maj 2007 Wyłozył mi czarno na białym to ze sie z moim bratem poklucił,powyzywali sie to teraz sie mści na mnie.. On chyba do końca nie jest świadom ze jeździ nie po tym co trzeba. Uczepił się mnie jaż rzep psiego ogona. Poszukajcie jego ostatnich postów oprucz tych które pisał w tym wątku. Ciekwe co zauwarzycie.....to tak na marginesiepzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Moze i sie poklocil ale jak wytlumaczysz gwiazdy i te niesmiertelniki?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 krolik_z_gdyni, Majki i Sarna mam wrazenie ze wyszliscie dopiero z przedszkola... jesl cos Wam sie nie podoba to nie wpier...cie sie w posta z takimi tekstami bo tego na forum Nam nie potrzeba..!!! swoje prywatne sprawy z Vasilim zalatwiajcie przez maila! a nie na publicznym forum:/ kumacie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 Jak myślicie co częsciej można było spotkać przy ruskach? Gwiazdy z czapek czy niesmiertelniki. No więc chyba macie sprawe jasną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Młodzi poszukiwacze! Łopaty w dłoń! I nie zawracajcie komuś i sobie nawzajem du...bip,bip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SARNA Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Sarna dobrze ci radze nie zaczynaj bo i ty wiesz i ja jak sie to moze skonczyc " No nie wiem, JAK TO SIE MOŻE SKOŃCZYĆ ? Powiedz bo jestem ciekaw. Nie uczepiłem sie ciebie, tylko tych twoich fantazji, gubisz sie człowieku w swoich opowieściach, robisz z siebie pośmiewisko :)To w końcu masz to pozwolenie czy nie ??Bo przeciez wszystko bylo ugadane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
królik_z_gdyni Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 No dobra przepraszam. Poniosło mnie, nie chciałem nikogo obrażać, ale czytając ten temat troszkę się rozbawiłem. VASILI jeszcze raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 VASILI - i jak tam fotki? Na razie obserwuję i NIC. Wrzuć fotki tych fantów, co podobno tam wykopałeś... czekamy i Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Fotki wrzucił w drugim temacie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 No fakt - Fotki są, ale motoru by z tego nie złożył :// Pozdrawiam.....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 16 Maj 2007 Autor Share Napisano 16 Maj 2007 Człowieku pozwolenie niby jest. Przynajmniej tak było do tej pory.Miejsce znajduje sie 60m od drogi głównej to wcale sprawy nie ułatwia no nie? A ty sarna daj juz sobie spokuj z tymi głupimi komentarzami chcesz pogadac to wal na priv. a nie na siłe rób z siebie detektywa bo jakoś do tej pory nie widziałem twoich postów na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo33 Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Hej a ja bym sprawdzil co jest grane szkopow zostawil motor zabral ;) A tak na marginesie nawiazujac do tematu mieszkam w duzym domu poniemieckim i ludzie opowiadali ze mieszkal w nim dziany niemiec i wlasnie mial bMW motorek ktory ponoc zakopal w jednym z pokoi na dole jak ruscy weszli i pare tam jeszcze innych zeczy i co > Wytrzymalem tak 4 latka i mnie meczylo straszne .Pewnej soboty zabralem sie za dewastacje podlog w dolnej czesci mieszkanka ;) Moja kobieta myslalem ze mnie zabije kopalem tak 3 dni i co .....I nic ani BMW ani nic innego nie znalazlem ,ale frajde mialem :) no i w koncu trafilo cala legende ktora chodzila od ponad 50 lat hehehe:)po naszej ulicy.Kolega radzil mi kuc sciany bo tak ponoc chowano zlote monety ,ale juz mi przeszlo po tamtym razie .Podlogi musialem wszystkie na dole wymienic i tak szly do wymiany ale poszly szybciej .Ale warto sprawdzac takie legendy bo noz bedzie prawdziwa i ktos inny to zrobi znajdzie a my bedziemy mieli potem pretensje do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Nie to zebym sie czepiał.Vasil odpuśc sobie temata bo mogą z tego by kłopoty.Raz że odkopiesz(może) zezwłoki faszystowskie i już problem(bo trza faszystów których polniszen lub russien banditen zaciukali).Dwa ze może znalezc sie jakiś spadkobierca(niekoniecznie mutant z załogi motóra ale jakis jego syn córek lub inne ścierwo)i Ci go zabiorą.A trzy to Sam widzisz co narobiłes chasłem Wiem i wykopię"Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 A cztery ,to znając fantazje VASILA to wykopie BEM-ke z kluczykami w stacyjce pełnym bakiem i włączonymi światłami . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.