Guest Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 Odnosnie kopania, Jestem kobieta jeżdzaca na wykopki, to odnosnie ze ktos pytał czy babety jezdzą na dołki.
janek_toruń Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 słonko może wyskoczymy razem, mam piękny wykrywacz, i muzyki mozemy posłuchać mam stereo :)pozdrawiam
Guest Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 witaj Marusia!W jakich rejonach kopiesz? Może pokopiemy razem?Napisz co o tym myślisz.Pozdrawiam Rembas.
bjar_1 Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 Panowie spokojnie ,po kolei :) Marusia ,lepiej zorganizuj jakiś casting i wybierz sobie urodziwego" eksploratora z dobrym sprzętem!:)bjar_1
ms Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 panowie, to moze byc PROWOKACJA! :-)wiec spokojnie kontemplujcie 1 listopada.....
Raned Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 A słyszeliście o transwestytach? Kiedyś taki jeden(na) spuszczał powietrze z roweru i czyhał na przejeżdżających facetów aby pożyczyć pompki...
Szaman Posted November 2, 2003 Posted November 2, 2003 witam podziwiam jak nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ms Posted November 2, 2003 Posted November 2, 2003 powowli przeistacza sie w watek ideologiczno-perwersyjny:-)
Guest Posted November 2, 2003 Posted November 2, 2003 Tak fajowo się zapowiadało. hmmmmmm szkoda że to transwestyta
Guest Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Jeżdze z chłopakami ze Szczecina na kopanie. I tyle wam powiem... :-P
janek_toruń Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Ło to już namiar jest , znajdziemy znajdziemy :)
Guest Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 ok chłopaki! to jak z tym castingiem będzie?? :-)
bjar_1 Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 No Marusia ,nie przesadzaj. To my mamy organizować jeszcze casting ???Jeżeli potrzebujesz (?) kolesia z niezłym sprzętem to zorganizuj casting na własny koszt !bjar_1To jak w końcu z tymi transwestytami??? He?
Gambit Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Potwierdzam że Marusia jeździ z nami na wykopki, co więcej - po całym dniu jeżdżenia po wybrzeżu i mizernych wynikach (oszczep z kołobrzeskiego klubu sportowego który morze wyrzuciło na brzeg, kilka łusek i próba odnalezienia siekiery zgubionej trzy lata temu przez tego jełopa Zdzicha") - dzięki niej wczoraj o 22:00 odstresowywałem się śpiewając Białego Misia" w klubie karaoke w Goleniowie :] I ręczę swoim wykrywaczem za to, że Marusia jest z krwi i kości łan handryt persent łimen. Oprócz Marusi pojawiła się w naszej grupie także druga przedstawicielka płci pięknej o imieniu Sqwaw, która miłość do przyrody i poszukiwań ma po prostu we krwi :)Tak więc panowie równouprawnienie dopada nas nawet w tej dziedzinie, lecz za naszą nieukrywaną aprobatą. Bo czy może być coś lepszego od uśmiechu dziewczyny, gdy podnosisz głowę znad w pocie czoła wyrytego wykopu? :)
bjar_1 Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Ściemniasz Gambit ! Nie ma ,powtarzam N I E M A takich kobiet. Uwierzę ,gdy zobacze fotkę ;)pozdrawiambjar_1
Gambit Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 W co nie chcesz uwierzyć - że śpiewałem Białego Misia" w klubie karaoke? ;P Jak uzyskam zgodę na zamieszczenie fotki i samą fotkę to ją zamieszczę. Pozdrawiam - Piotr Gambit" Kolasiński.
bjar_1 Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 No to powodzenia w uzyskaniu fotki ! A co do spiewania...to ci wierzę...na melanżach to się nie takie rzeczy spiewało... ;)))))pzdrbjar_1
janek_toruń Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Ja tam uważam że to męski sport. Oczywiście toleruję i szanuję kobiety kopiące ale jestem przeciwny równouprawnieniu w tej materii.ps:jeszcze baby do lasu brać, a spytajcie rybaków czy baby biorą na ryby (oczywiście poza dewiacjami)pozdrps:sory jeśli kogoś uraziło moje stanowisko, ale z drugiej strony panienki to jeszcze bardziej przyciąga jak gdzieś ich nie chcą, (tylko za siebie się wypowiadam)
Guest Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Ja też uważam że to męski sport ;-)Do łopaty trzeba trochę wysiłku, i ręce się niszczą :-))))Owszem, spacery na łonie przyrody popieram, popieram... ale dziewczyny, łopaty zostawmy mężczyznom!
Guest Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Czesc wam! Jest wsród nas Marusia (Amelka) która czasem jezdzi z nami oraz kolezanka Squaw (Sylwia) co jest za pan brat z chodzeniem po lesie. I Gambit spiewał w Goleniowie, Jak beda zdjecia to wam damy NIEDOWIARKI!
Templariusz Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Na dowód, że kobiety kopią" jak najbardziej zapraszam do obejrzenia fotek z II Zlotu Forum Poszukiwanie Skarbów".http://www.poszukiwanieskarbow.com/galerie/zlot-2/zlot-2.htm
Szaman Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Teplariusz ale co to za kopanie??????????????to nie to samo
Guest Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Cóż chłopaki mogę Wam powiedzić - tu też dotarłyśmy i trzeba się z tym będzie pogodzić, bo nie zniechęcą nas słowa typu męski sport" czy zniszczone rączki"... :-) To dobre dla panienek ;-P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.