Gość Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 Odnosnie kopania, Jestem kobieta jeżdzaca na wykopki, to odnosnie ze ktos pytał czy babety jezdzą na dołki.
janek_toruń Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 słonko może wyskoczymy razem, mam piękny wykrywacz, i muzyki mozemy posłuchać mam stereo :)pozdrawiam
Gość Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 witaj Marusia!W jakich rejonach kopiesz? Może pokopiemy razem?Napisz co o tym myślisz.Pozdrawiam Rembas.
bjar_1 Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 Panowie spokojnie ,po kolei :) Marusia ,lepiej zorganizuj jakiś casting i wybierz sobie urodziwego" eksploratora z dobrym sprzętem!:)bjar_1
ms Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 panowie, to moze byc PROWOKACJA! :-)wiec spokojnie kontemplujcie 1 listopada.....
Raned Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 A słyszeliście o transwestytach? Kiedyś taki jeden(na) spuszczał powietrze z roweru i czyhał na przejeżdżających facetów aby pożyczyć pompki...
Szaman Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 witam podziwiam jak nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ms Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 powowli przeistacza sie w watek ideologiczno-perwersyjny:-)
Gość Napisano 2 Listopad 2003 Napisano 2 Listopad 2003 Tak fajowo się zapowiadało. hmmmmmm szkoda że to transwestyta
Gość Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Jeżdze z chłopakami ze Szczecina na kopanie. I tyle wam powiem... :-P
janek_toruń Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Ło to już namiar jest , znajdziemy znajdziemy :)
Gość Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 ok chłopaki! to jak z tym castingiem będzie?? :-)
bjar_1 Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 No Marusia ,nie przesadzaj. To my mamy organizować jeszcze casting ???Jeżeli potrzebujesz (?) kolesia z niezłym sprzętem to zorganizuj casting na własny koszt !bjar_1To jak w końcu z tymi transwestytami??? He?
Gambit Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Potwierdzam że Marusia jeździ z nami na wykopki, co więcej - po całym dniu jeżdżenia po wybrzeżu i mizernych wynikach (oszczep z kołobrzeskiego klubu sportowego który morze wyrzuciło na brzeg, kilka łusek i próba odnalezienia siekiery zgubionej trzy lata temu przez tego jełopa Zdzicha") - dzięki niej wczoraj o 22:00 odstresowywałem się śpiewając Białego Misia" w klubie karaoke w Goleniowie :] I ręczę swoim wykrywaczem za to, że Marusia jest z krwi i kości łan handryt persent łimen. Oprócz Marusi pojawiła się w naszej grupie także druga przedstawicielka płci pięknej o imieniu Sqwaw, która miłość do przyrody i poszukiwań ma po prostu we krwi :)Tak więc panowie równouprawnienie dopada nas nawet w tej dziedzinie, lecz za naszą nieukrywaną aprobatą. Bo czy może być coś lepszego od uśmiechu dziewczyny, gdy podnosisz głowę znad w pocie czoła wyrytego wykopu? :)
bjar_1 Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Ściemniasz Gambit ! Nie ma ,powtarzam N I E M A takich kobiet. Uwierzę ,gdy zobacze fotkę ;)pozdrawiambjar_1
Gambit Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 W co nie chcesz uwierzyć - że śpiewałem Białego Misia" w klubie karaoke? ;P Jak uzyskam zgodę na zamieszczenie fotki i samą fotkę to ją zamieszczę. Pozdrawiam - Piotr Gambit" Kolasiński.
bjar_1 Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 No to powodzenia w uzyskaniu fotki ! A co do spiewania...to ci wierzę...na melanżach to się nie takie rzeczy spiewało... ;)))))pzdrbjar_1
janek_toruń Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Ja tam uważam że to męski sport. Oczywiście toleruję i szanuję kobiety kopiące ale jestem przeciwny równouprawnieniu w tej materii.ps:jeszcze baby do lasu brać, a spytajcie rybaków czy baby biorą na ryby (oczywiście poza dewiacjami)pozdrps:sory jeśli kogoś uraziło moje stanowisko, ale z drugiej strony panienki to jeszcze bardziej przyciąga jak gdzieś ich nie chcą, (tylko za siebie się wypowiadam)
Gość Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Ja też uważam że to męski sport ;-)Do łopaty trzeba trochę wysiłku, i ręce się niszczą :-))))Owszem, spacery na łonie przyrody popieram, popieram... ale dziewczyny, łopaty zostawmy mężczyznom!
Gość Napisano 3 Listopad 2003 Napisano 3 Listopad 2003 Czesc wam! Jest wsród nas Marusia (Amelka) która czasem jezdzi z nami oraz kolezanka Squaw (Sylwia) co jest za pan brat z chodzeniem po lesie. I Gambit spiewał w Goleniowie, Jak beda zdjecia to wam damy NIEDOWIARKI!
Templariusz Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Na dowód, że kobiety kopią" jak najbardziej zapraszam do obejrzenia fotek z II Zlotu Forum Poszukiwanie Skarbów".http://www.poszukiwanieskarbow.com/galerie/zlot-2/zlot-2.htm
Szaman Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Teplariusz ale co to za kopanie??????????????to nie to samo
Gość Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Cóż chłopaki mogę Wam powiedzić - tu też dotarłyśmy i trzeba się z tym będzie pogodzić, bo nie zniechęcą nas słowa typu męski sport" czy zniszczone rączki"... :-) To dobre dla panienek ;-P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.