huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 Dzisiaj kolega zadzwonił do mnie i kazał jechać do jednego z ciucho landów –pojechałem –czekał na mnie i pokazał to co widzicie –wszystko na wagę wyszło 65 zeta ale utargowałem na 50 –przekonałem kobitkę że nikt jej tego ‘’ kunia ” nie kupi heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 wszystko pięknie ostemplowane stan idealny -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 jeszcze śpiwór wojskowy bardzo ciepły 35zeta bo ciężki -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 Jeszcze był taki szwajcar za 28 zeta ale odpuściłem –nie wiem czy dobrze zrobiłem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 Także panowie zostałem mile dzisiaj zaskoczony chyba zostanę stałym bywalcem tego przybytku – wam również polecam-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 dostawa z Szwajcarii :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Demobil ze Szwajcarii.Mi trafiła się jakaś duńska legitymacja szkolna SKO,ichnie ZHP czy cos podobnego.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 wierzcie albo nie, ale to wdzianko odkupilem od osoby, ktora znalazla je tez w odziezy na wage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 jak widac, tylko gape odprulido tego wczesniej ta sama osoba znalazla 2 celty niemieckie w tym samym szmateksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 maxikasek - Tak ! i z tego co pani powiedziała to że takie mundury i różne inne są u niej raz w tygodniu – pożyjemy zobaczymy -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 3 lata temu w szmatexie w Suchej Beskidzkiej kolega był świadkiem zakupu marynarki Luftwaffe niemieckiej na wagę.Również brakowało tylko gapy i bylo parę dziurek po odznaczeniach.Takie fanty o dziwo pomimo upływu lat wciaż wypływają" Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Za młodu chodziłem w spodniach z lumpeksu w takie fajne kanciaste moro z deszczykiem" :) Z czasem z nich wyrosłem i wyrzuciłem je. Wtedy jeszcze nie miałem zielonego pojęcia co to za moro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Łaze po lumpeksach od kilku lay bo upuje firmowe ciuchy za grosze a sprzedaje drożej na aalegro ale nigdy nic wojskowego z dawnych lat nie widziałem.może w okolicy Wawy się nie zadaża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Heh, kumpel kupił w lumpexiwe oryginalną celtę WH w dobrym stanie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Z ciekawszych fantów:Płaszcz szwedzki w stanie idealnym, 1940 rok - 22złMundur szwajcarski wczesny - 20złBergmycka szwajcarska 1944 rok - 4złNie wspominam o kurtkach, te trafiały się w cenie 1-25zł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Ja trafiłem uryginalną kurtkę M-65 za 15 zeta w pięknym stanie :] używam do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 To fakt, też trafiłem kilka wojskowych ciuszków w dobrej cenie.Do lumpu chodzić żaden wstyd - szczególnie gdy ma się okazję kupić prawie nowe markowe rzeczy po 20zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.