Gość Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 MAM KOLA OD ARMATY DREWNIANE WYSOKOSC OK 120 cm NAPIS NA KOLACH CARL WOLF JALER SCHLES WP 142.OD JAKIEJ ARMATYMOGA BYC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Chyba sie grzesiu do ciebie przejade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Nie przypominam sobie zebysmy sie znali Adolf?I nie wiem o co ci chodzi,jakbym wiedzial to po co bym pytal mozesz jasniej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Panzergrzes nie przejmuj się tym Adolfem on same bzdury wypisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 MAM KOLA OD ARMATY DREWNIANE WYSOKOSC OK 120 cm NAPIS NA KOLACH CARL WOLF JALER SCHLES WP 142.OD JAKIEJ ARMATYMOGA BYC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 Można prosić o zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 Aby nie od wozu drabiniastego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Jakby był orzełek obok tego WP, to polskie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
KOLACH CARL WOLF JALER SCHLES WP 142.OD JAKIEJ ARMATY
MOGA BYC?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.