Tankist Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 witamczy mogę prosić o pomoc w identyfikacji tego ustrojstwa, wyglada na podstawę, raczej pofrontowe, znalezione ze szpejami od flaków, paków i innego barachła na złomiedzięki z góry pozdrawiam
Tankist Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 witamczy mogę prosić o pomoc w identyfikacji tego ustrojstwa, wyglada na podstawę, raczej pofrontowe, znalezione ze szpejami od flaków, paków i innego barachła na złomiedzięki z góry pozdrawiam
Tankist Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 no i jeszcze jedna ( hurtem pojadę ), tym razem trójnożna z jedną nóżką niestety urwanąmoże jakiś pomysł?
Boruta Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Ta druga to wygląda jak od CKM-u wz. 30.Pozdrawiam
DTH Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 To nie ma nic wspolnego z ZADNYM wzorem podstawy do ckm wz 30...skad takie opinie w ogole?
Tankist Napisano 3 Marzec 2007 Autor Napisano 3 Marzec 2007 Kol. DTH, dzięki za info, też mi nie pasowało do fotek z wz. 30, ale nie znam się na tym, więc przekazałem koledze, który jest właścicielem, to co przeczytałem tutaj.Czy możesz jednoznacznie okreslić od jakiego sprzęta może pochodzić ta podstawa?
DTH Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Prawde mowiac nie wiem, gdybym wiedzial z pewnoscia bym sie popisal;) Chcialem tylko sprostowac wypowiedzi kolegow, zwlaszcza panzerhrabiego, ktory jak widze, ma przed nosem podstawe do 30-ki i nie widzi, ze ta Twoja, to cos zupelnie innego:)
panzerhrabia Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 witam tak jak Boruta powiedział na 100% od naszej trzydziestki tak jak na tym zdjęciu tylko na Twoej brakuje górnej częścitego tależa z podziałką.. noi jeszcze kilku istotnych części:)pozdrawiam panzerhrabia
Łazior Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 tak jak pisze kopijnik2 podstawa do DSzk 38 i tp.
Tankist Napisano 20 Luty 2007 Autor Napisano 20 Luty 2007 dzięki za identyfikacjęjeszcze jedna fotka pierwszej podstawy
Pytanie
Tankist
witam
czy mogę prosić o pomoc w identyfikacji tego ustrojstwa, wyglada na podstawę, raczej pofrontowe, znalezione ze szpejami od flaków, paków i innego barachła na złomie
dzięki z góry
pozdrawiam
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.