Skocz do zawartości
  • 0

podstawa? prośba o identyfikację

Tankist

Pytanie

Napisano

witam
czy mogę prosić o pomoc w identyfikacji tego ustrojstwa, wyglada na podstawę, raczej pofrontowe, znalezione ze szpejami od flaków, paków i innego barachła na złomie
dzięki z góry
pozdrawiam

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam
czy mogę prosić o pomoc w identyfikacji tego ustrojstwa, wyglada na podstawę, raczej pofrontowe, znalezione ze szpejami od flaków, paków i innego barachła na złomie
dzięki z góry
pozdrawiam

Napisano
Kol. DTH, dzięki za info, też mi nie pasowało do fotek z wz. 30, ale nie znam się na tym, więc przekazałem koledze, który jest właścicielem, to co przeczytałem tutaj.
Czy możesz jednoznacznie okreslić od jakiego sprzęta może pochodzić ta podstawa?
Napisano
Prawde mowiac nie wiem, gdybym wiedzial z pewnoscia bym sie popisal;) Chcialem tylko sprostowac wypowiedzi kolegow, zwlaszcza panzerhrabiego, ktory jak widze, ma przed nosem podstawe do 30-ki i nie widzi, ze ta Twoja, to cos zupelnie innego:)
Napisano

witam tak jak Boruta powiedział na 100% od naszej trzydziestki tak jak na tym zdjęciu tylko na Twoej brakuje górnej częścitego tależa z podziałką.. noi jeszcze kilku istotnych części:)
pozdrawiam panzerhrabia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie