panzerhrabia Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 witam Koledzy dzis sie dowiedziałem od pewnego kolegi ze pod Bodaczowem dawne woj. zamojskie odnalzeiono 7tp znaczy złomiarze sie dobrali do niego, została wanna z wnętrznościami złomiarze zostali pogonieni, zaczoł pilnowac tego jakis miejscowy policjant który chce to sprzedać, (podobno cięzko z nim sie dogadać) Niech ktoś sie tym zainteresuje, nie daje 100% pewności że to prawda ale warto sprawdzić postaram sie tez cos dowiedziec w tej sprawiepozdrawiam panzerhrabia
liha Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 witam :))) a to ciekawe , na złomie był??? pochodzę z tamtych stron.Policjant pilnuje ??? miejscowy?? Raczej ze Szczebrzeszyna.Bardzo ciekawe , kto go namierzył, zresztą nieważne kto ---to naprawdę 7TP???pozdrawiam.liha
panzerhrabia Napisano 16 Luty 2007 Autor Napisano 16 Luty 2007 witam prawdopodobnie 7 tp, policjant miejscowy" miałem na myśli że z okolic, i nie na ząłomie tylko gdzies w terenie ale nie daje 100% pewności tylko powtarzam słowa jednego kolegi, jak jestes z okolic popytaj ja sie dowiedziałem o tym od kolegi z Zamościapozdrawiam panzerhrabia
Cronos Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Co to znaczy sprzedać?!... i to jeszcze policjant:/ Kto jest w stanie to niech to sprawdzi bo serio moze być sensacja.
fanatyk6 Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 Witam,Hahaha, A to dobre! Stróż prawa chce sprzedać do co z racji chociażby sposobu znalezienia należy państwu. Pomiajając to, że jest zabytek klasy 0...
liha Napisano 16 Luty 2007 Napisano 16 Luty 2007 witam , rozesłałem troszeczkę wici , jeżeli coś wpadnie napiszę .:)) pozdrawiam.liha
PATRON Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 witam, po pierwsze - nie uwierze jak nie zobaczepo drugie - jeśli już to Vikers a nie 7TP.PZDR PATRON
skarbik Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 śmieszy mnie - SPRZEDAC NIE WOLNO - a palnikami pociąć i na złom wywieść można bezkarnie głowy rządzące są naprawdę pancerne !!!!!
panzerhrabia Napisano 17 Luty 2007 Autor Napisano 17 Luty 2007 witam narazie nic nie zdołałem uslatlić i nie ma pewosci czy to jest 7tp czy moze vickers i wogóle czy na 100% tam jest ja tylko powtażam to co usłyszałem i prosiłem aby jak ktos może niech popyta może czegoś sie dowie na ten temat...pozdrawiam panzerhrabia
KluKlucznik Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 No i co się dowiedziałeś. Że to nie 7TP?! Nawet nie T-34?!Oj!!! Szkoda
Peter Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 W Moskwie, na Placu Czerwonym rozdają rowery !!!!1. Nie w Moskwie tylko Nowosybirsku.2. Nie na Placu Czerwonym tylko przed sklepem monopolowym3. Nie rozdają rowerów tylko kradną rowery. Całą reszta się zgadza.
kopijnik2 Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 bliższe prawdzie historycznej" tego stwierdzenia...W Moskwie na Placu Czerwonym rozdają wołgipo weryfikacji wyszło:- nie w Moskwie ale w Leningradzie- nie na Placu Czerwonym a na Newskim Prospekcie- i nie rozdają wołgi, ale kradną rowery."
PUMA1 Napisano 19 Luty 2007 Napisano 19 Luty 2007 Jesli to prawda to warto by było się wybrać na złomowisko moze jakieś częsci się znajdą.W probranie Było nie Mineło cały czas szukają części do 7 tp. każda częśc odnaleziona jest ważna i warto by było poszperać na złomowiskach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.