Skocz do zawartości

7 TP pod Bodaczowem !!!

panzerhrabia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
Koledzy dzis sie dowiedziałem od pewnego kolegi ze pod Bodaczowem dawne woj. zamojskie odnalzeiono 7tp znaczy złomiarze sie dobrali do niego, została wanna z wnętrznościami złomiarze zostali pogonieni, zaczoł pilnowac tego jakis miejscowy policjant który chce to sprzedać, (podobno cięzko z nim sie dogadać) Niech ktoś sie tym zainteresuje, nie daje 100% pewności że to prawda ale warto sprawdzić postaram sie tez cos dowiedziec w tej sprawie
pozdrawiam panzerhrabia
Napisano
witam :))) a to ciekawe , na złomie był??? pochodzę z tamtych stron.Policjant pilnuje ??? miejscowy?? Raczej ze Szczebrzeszyna.Bardzo ciekawe , kto go namierzył, zresztą nieważne kto ---to naprawdę 7TP???pozdrawiam.liha
Napisano
witam prawdopodobnie 7 tp, policjant miejscowy" miałem na myśli że z okolic, i nie na ząłomie tylko gdzies w terenie ale nie daje 100% pewności tylko powtarzam słowa jednego kolegi, jak jestes z okolic popytaj ja sie dowiedziałem o tym od kolegi z Zamościa
pozdrawiam panzerhrabia
Napisano
Witam,
Hahaha, A to dobre! Stróż prawa chce sprzedać do co z racji chociażby sposobu znalezienia należy państwu. Pomiajając to, że jest zabytek klasy 0...
Napisano
śmieszy mnie - SPRZEDAC NIE WOLNO - a palnikami pociąć i na złom wywieść można bezkarnie
głowy rządzące są naprawdę pancerne !!!!!
Napisano
witam narazie nic nie zdołałem uslatlić i nie ma pewosci czy to jest 7tp czy moze vickers i wogóle czy na 100% tam jest ja tylko powtażam to co usłyszałem i prosiłem aby jak ktos może niech popyta może czegoś sie dowie na ten temat...
pozdrawiam panzerhrabia
Napisano
W Moskwie, na Placu Czerwonym rozdają rowery !!!!
1. Nie w Moskwie tylko Nowosybirsku.
2. Nie na Placu Czerwonym tylko przed sklepem monopolowym
3. Nie rozdają rowerów tylko kradną rowery.
Całą reszta się zgadza.
Napisano
bliższe prawdzie historycznej" tego stwierdzenia...
W Moskwie na Placu Czerwonym rozdają wołgi
po weryfikacji wyszło:
- nie w Moskwie ale w Leningradzie
- nie na Placu Czerwonym a na Newskim Prospekcie
- i nie rozdają wołgi, ale kradną rowery."
Napisano
Jesli to prawda to warto by było się wybrać na złomowisko moze jakieś częsci się znajdą.
W probranie Było nie Mineło cały czas szukają części do 7 tp. każda częśc odnaleziona jest ważna i warto by było poszperać na złomowiskach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie