Skocz do zawartości

RUTUS-WELKA ŚCIEMA!!!!

jakofako

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Informuję,że przypuszczalnie jako jedyny zachowuję tu spokój,nie łamię żadnych praw i ogólnie przyjętych zasad kontaktów międzyludzkich.Ponadto wypowiadam sie merytorycznie w odróżnieiu od oponentów.Moje posty są ściśle na poruszony temat i jeżeli były jakiekolwiek odstępstwa od tego,to jedynie przez osoby trzecie,które starały siemnie osmieszyć i zbić mój post9w tym niestety osoba reprezentująca forum).Ostatni post kolegi ma niemal znamiona grożby.Nie spodziewałem się takiego potraktowania.Nadmieniam,że nie należę do osób szczególnie bojażliwych i szanuję obowiązujące w tym Kraju prawo.Proszę jedynie o uczciwe i bezstronne podejście,a nie cenzurowanie faktycznych problemów użytkowników.Przepraszam,ale to wszystko tchnie nieco minioną epoką,gdy można było głosić jedynie sluszne poglądy.Nie będzie ze mną problemu-zapewniam-analiza powyższych treści sprawia,że sam nie mam już ochoty na dalszą bezsensowną polemikę.Są inne bardziej obiektywne fora.Pozdrawiam i życzę więcej obektywizmu.
  • Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Łapy mi juz opadły. Ludzie tłumaczą i tłumaczą a pan panie kolego swoje. Mysle ze zamiast rutusa kijek ze szprychą. Zawsze mozna z wscieklosci na aure pogodową smieci ponabijac w lesie. I pozyteczne i odprezajace. Mam nadzieje ze nie z 3miasta pan pochodzi. Bo ciezki los poszukiwaczy by był :)
Napisano
Panie jakofako kup se pan smętka :-) Twoi kumple jadą na smętkach i nie nażekają to Ty tez nie będziesz. Może wyjdzie coś oprócz łusek!!

Pozdro!!
Napisano
Jakofako --- jestem z Toba.
Ja tez zamowilem Solarisa.Mial przyjsc po 7 dniach a przyszedl w 3 tygodnie(ale odeslalem go z powrotem)-za kare.Za to ze Rutyna oklamywal mnie przez 2tyg.Prawie codziennie dzwonilem pytajac sie czy juz wyslal wykrywke.A on ze jeszcze nie.Ze przyszla jakas partia zamoczonych plytek.Same bzdety.Bzdety jeszcze raz bzdety.
A ta nagonka na Ciebie-bez sensu.
Wszyscy kryja R.ciekawe czemu????
Nie zastanawiales sie nad tym???
Moze Ci wszyscy odkrywcy"to jedna i ta sama osoba tylko o roznych nickach.
I nie tylko Ty czy ja miales taki problem.Moj znajomy ciagle odsyla Solarisa do reklamacji.I tez dzwonil prawie codziennie z zapytaniem czy wszystko oki i kiedy dojdzie.Doszedl....po 2 tyg.
A inni znajomi kupili juz inne wykrywki bo doczekac sie na Solarisa.........cala wiecznosc.
I nie piszcie tylko ze napewno A.R ma tyle zamowien ze sie niewyrabia.Prosze Was.
Pozdro Jakofako
Napisano
Witam .
Zawsze czytam uważnie forum i dochodze do wniosku ze na forum jest duzo Dealerów różnych firm. Wystarczy poczytać wcześniejsze posty na których ostro jechano na Armanda , GeoScana , Smetka, Mikral i wiele innych firm.
A jak poznać Dealera na forum ?
Mysle ze to te osoby które mają szeroki dostęp do najnowszych wykrywaczy i wypowiadają się na forum co chwile o nowym sprzęcie .
To tylko moje zdanie.
Napisano
Puma1 a gdzie w tych postach masz podana inna nazwe wykrywki oprocz Solarisa?????
I jacy Dealerzy???
Co myslisz ze ktos specjalnie pisze tak o Rutusie zeby robic reklame innym wykrywacza?Nie sadze.
A tu przeciez nie padaja inne nazwy.A poza tym kazdy ma swoj rozum i dokladnie bedzie wiedzial co kupic.
Pozdro
Napisano
Witam
Zastanawiam sie dlaczego osoby krytykujące w/w wykrywacz mają przy niku bardzo mało postów?Przypadek?Może...

Pozdrawiam zwaśnione strony
Napisano
A jak myślisz jesli w postach na forum bedziesz czytał złe opinie o polskich wykrywaczach np o Rutusie Armandzie , GeoScana , Smetka, Mikral To jaki wykrywacz kupisz ?zagraniczy napewno a Dalerzy mają w 99% sprzet zagraniczny.
Napisano
Sorry zapominiałem o Demet.
Właśnie a dla czego o firmie Demet
Wykrywacz Demet Max Vlf się nic nie pisze na forum.
Czy jest za dobry czy co?
Napisano
Nie wiem czemu sie o nim nie pisze.
Tez jestem leciutko zaskoczony.
Wykrywki przez nikogo nie kupywane czy lipne??
Przypomnialem sobie o Demecie klikajac po innym forum ktorego nie zdradze.
A co do Max VLF to jeszcze jest w ofercie ALL-1(Polska wykrywka-tylko nie bierzcie tego postu za reklame czy cos takiego.Bo zaraz sie ktos przyczepi)
Pozdrawiam
Napisano
Widać, że nie jesteście w polskiej ofercie na bieżąco. All już nie robi wykrywaczy a wymienić można jeszcze drugi raz tyle polskich producentów.
Pozdrawiam L.
Napisano
Panowie !
O co ta awantura ,o 14 dni .Niejedni dłużej czekali za kawą w naszych niby odległych czasach.Wojtas czy naprawdę nie widać że to prowokacja?
Napisano
Na moje jest odbiorca i jest kupiec!A jak ktoś zamawia coś i nie dostał na czas to niech załatwia to między sobą a nadawcą.
A co do jegomości jakofako to strach myśleć kiedy on uderzy w teren,bo nie chciał bym być wtedy w pobliżu.Jeżeli w takim kontekście tak reagujesz to sorry ale polecał bym inne hobby.
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem,ale mamy 21 wiek i czas żeby się do niego dostosować,a nie pisać coś jeśli się nie radzi z tym samemu.
Pozdr.281
ps.proponuje szpilkę!
Napisano
W tym przypadku kupiec olal odbiorce.
Odbiorca napisal to na forum.
To zle ze wyrazil swoja opinie.Niesadze.
Niech wszyscy spodziewaja sie jak to moze byc przy zakupie(obojetnie jakiego wykrywacza)i tez niech o tym pisza.
Na przyszlosc dobrze wiedziec.
Pozdro
Napisano
Nie twierdze że wina jest jednej strony ale jak wcześniej zostało napisane coś stało na przeszkodzie.I w temacie napisano że rutus to ściema a jak się okazuje nie chodzi o sprzęt tylko o przesyłkę!
Otwierając ten post nie jeden z forowiczów liczył na super temat i jakąś ciekawostkę a tu się okazuje że jakofako nie daje sobie rady ze zwykłym dostawcą sprzętu,(może nie zwykłym).Oczywiście ma prawo wypowiedzi ale nie w ten sposób!
Może tv jeszcze powiadomi że spóznia mu się ......! nie powiem co!Przy takich zamówieniach trzeba liczyć na poślizg i to z winy sprzedającego.
Pozdr.281!
Na pewno jest dobrze wiedzieć o takich rzeczach,tylko w inny sposób,mniej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tych znaków.
Napisano
Co za przypadki :(
Nagle okazuje sie, że w zimie koleś chce mieć wykrywacz niemal na wczoraj, a drugi zamiast jednego czekał aż trzy tygodnie i za karę" odesłał sprzęt. To widocznie jednak słabo mu na nim zależało. Panowie, wykrywacz to nie kilo ziemniaków. Jak wam się pali, to kupujcie w sklepie, może tam mają egzemplarze ze stocku", t.j. od ręki.
Nagle okazuje się, że w wykrywaczu najważniejszy jest szybki termin dostawy... Nie mogliście wymyśleć innego argumentu? Fakt, ciężko.
Napisano
Witam.Jestem SZCZĘŚLIWYM właścicielem RF+ od prawie roku co do wykrywki nie mam zastrzeżeń,lecz co do serwisu i do kontaktu z właścicielem to moja opinia jest jedna ZERO kontaktu poprzez e-mail,choc telefonicznie są obiecywane ZLOTE GÓRY.karolina67

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie