Skocz do zawartości

Pojazdy GRH

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam drogich kolegów!Chciałbym się zorientować co jeździ w naszych GRH.Proszę aby w tym wątku wypowiedzieli się przedstawiciele owych grup i przedstawili nam swój park maszyn!Pozdrawiam Michał
Napisano
Strzelcy Kaniowscy", Łódź
40 mm armata przeciwlotnicza wz.36 Bofors
(w tej roli bardzo zbliżona 37mm armata p-lot wz.39 też na licencji Boforsa)
Napisano
heh mam nadzieje ze nikt nie zapomni o starożytnym greckim środku lokomocji :p bo chyba jeszcze większość z nas ciągle porusza się parakulosami :D tak czy inaczej należy docenić tych którzy wkładają spory wysiłek żeby coś stworzyć od podstaw :) :) :)
Napisano
Jestem oczywiście za ,ale oprócz dobrych chęci potrzebne są też pieniądze.Oby jak najwięcej takich inicjatyw i żebyśmy dążyli do coraz cięższej rekonstrukcji.Wpisujcie dalej wszystko co jeździ,strzela *,pływa w naszych GRH.
Napisano
w b wysokiej kalsy replik bmw r 71 z koszami, orginalna solówka bmw r-71, w sumie mozna powiedzieć ze juz gotowa replika Panzer II, działko pak (replika,) dostep do LH 18.
sd kfz 13 - w budowie. na inne potrzeby dogge 3/4
Napisano
Kolego Okejos, prosze darować ale nie rozumiem.
W temacie o MotoWeteran Bazarze pisaliście, że Panzer 2 nie jest wasz.
Aha, i skąd macie Lh18 - widziałem taką armate na Rekonstrukcji w Brochowie, ale tam mówili, że to armata z Muzeum Wojska Polskiego.
Napisano
Kolego Tankman Okejos napisał że mają dostęp do LH 18 a nie że ma go na stanie w garażu,co do Panzera II to może drugi powstaje ; ) to by dopiero było!Panowie jak macie zamieszczajcie fotki!!
Napisano
Stowarzyszenie Campus

- Dodge WC-51 rok prod 1942
- Jeep Willys MB rok prod 1942

oraz co najmniej 4 Jeepy zaprzyjażnionych kolegów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie