acer Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Kolego draven, czy jest takim żartem to nie wiem.Przypominam, że forum nie jest państwowe a prywatne, i za chwilę żartem to może być moja i tym bardziej twoja jak i innych możliwość pisywania na tym forum.O tym radzę nie zapominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 kolego jaca2003 przecież jeśli ktoś naprawdę ma dysleksję to powiedz mi co ma zrobić? Mi to wygląda na brak szacunku dla zaburzeń innych osób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 do acer widze metody zastraszania masz zakorzenione...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Właśnie dla zaburzeń.Kiedys na dyscośtam Ojciec brał pas i tak długo lał az dyscośtam znikało.A jak nie skutkowało to wysyłali delikwenta do szkoły specjalnej.To tak jak by niewidomego zrobi kierowcą.W końcu ma papier ze nie widzi i to nie jego wina a skoro wolnosc i demokracja....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 jaca2003 bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 świadomość swoich n i e d o m g a ń ...praca nad dotrzymaniem form. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 wracajac do tematu... he he he :>Uwazam, ze obowiazkiem kazdego zakladajacego nowy watek jest umieszczenie go wlasciwym forum (oczywiscie po upewnieniu sie czy nie ma juz podobnego- jest wyszukiwarka)Bezwzgledne tepienie chamstwa, wulgaryzmow i przemocy. Pilnowanie ortografi i stylistyki (zeby bylo wiadomo oso chodzi...) Zakaz pisania po pijaku- zdarzaja sie takie kwiatki (zero konaczku i browarku w niedozwolonych ilosciach :> )i oczywiscie jakby nie bylo ma byc milo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 ech........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 draven85w tej chwili przyszło dla ciebie:Witam jaki to typ czy cos łuski z wybitą na dnie łuski gwiazdką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 właśnie zauważyłem ale moim zdaniem to prowokacja któregoś z kolegów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 i dodam że bardzo słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Czy my aby ustalamy zasady współżycia" na forum czy zaczynamy się kłócić nie w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 niekoniecznie prowokacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 ustalamy poprzez określenie negatywnych -niechcianych zjawisk, i nie ma sporu... identyfikacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 jednak uważam ze prowokacja i może dajmy temu spokój bo czepiłeś się jednego sformułowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przełaj Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Witam. Z pewnością większość użytkowników forum ma Word’a w komputerze i uważam, że nie używanie go jest zwykłym lenistwem. Warto określając te zasady stworzyć punkt w którym by była prośba/zalecenie używania tego programu. Nie widzę problemu żeby każdy go używał i później wklejał tekst. Znikoma strata czasu, a wymierne korzyści. Dlatego tłumaczenie się, że ktoś ma dysortografię i nie może poprawnie pisać mnie nie przekonują. Ja też jestem dysortografem dodatkowo dyslektykiem i mam parę innych kwitów :) ale z szacunku dla innych użytkowników tego forum używam tego programu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Ok zasygnalizowaliśmy problem. Podpowiem tylko mozilla i wtyczki załatwiają sprawę w czasie edycji postów, i są darmowe.Ortografia na forum - w Towarzyskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 To może stworzyć jakiś przyjemny i przydatny poradnik np: mam łuske- chcę ja zidentyfikować... klikam na link i mam(po co zakładać nowy wątek na identyfikacji) Proponuję stworzyć nowy dział forum z kategoriami, odpowiednio nazwanymi np: identyfikacja łusek... i można tam bedzie dawać TYLKO linki, żadnych pogadanek!! - Nie żeby robić reklamę ale niektóre strony są naprawde przydatne, np: z identyfikacja łusek, oporządzenia, jakiegoś sprzętu itd itp... Bo wybaczcie ale w dziali linki jest fest urdel". Skróci to o połowe liste niepotrzebnych wątków. A poza tym niech ktoś mi odpowie czym ma się zajmować forum Główne... bo moim zdaniem jest to tylko odnoga Towarzyskiego, prawie każdy z istniejących tam wątków można podczepić pod jakieś pod-forum. A jak już się stworzy jakieś rozsądne zasady to należy zrobić tak ze każdy chcący się zalogować musiał go jednorazowo na całą wieczność zaakaceptować. Jak złamie coś to będą podstawy do karania i nie będzie marudzenia... ja nie wiedziałem:PTo moje zdanie :)Pozdrawiam Cronos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 WitamPo prostu nie używajmy wycieczek osobistych a wszystko samo sie ułoży.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Moim zdaniem po ostatnich posunięciach Bociana na forum nie było wcale tak źle-a zatargi były są i będą i tutaj mają pole do popisu moderatorzy-no i oczywiście my sami -Nie ma sensu tworzyć nowych działów –a może zlikwidować główne ? i tym samym przejść do towarzyskich ? pozdro Huk 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 po ostatnich wątkach na głównym o SdKfz 251D nasunął mi się taki pomysł – utwórzmy dział pod tytułem Pyskówy !!!!! I każdy sobie tam nawrzuca –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2007 W sumie zajrzałem tu żeby pozbierać zwłoki z placu boju :)I dużo się nie pomyliłem, naród jak zwykle zgodny i gotowy do dialogu :) Nadal mój wniosek po obserwacji tej dyskusji jest jeden, demokracja jest do ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 a to na forum panuje jakas demokracja? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 to tylko Matrix... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 Witam.Co do forum to może troszkę więcej obiektywizmu wśród autorytetów", ostrożnie z tym dawaniem bana (to nie do Ciebie Bocian , a tych nadgorliwych nawołujący jako jedyni sprawiedliwi do automatycznego banowania za byle co).Forum Towarzyskie - spełnia raczej swoje zadanie, można sie wygadać.Aha - czy jjest tutaj taki ktoś komu nie zdarzyło sie w sobotni wieczór po paru browarkach wylać żali na świat dookoła????I co tak banować za to??? Skasowanie postu , kartka ,i gitara . Więcej spokoju , mniej zastraszania , tego pokomunistycznego skundlenia (mam na myśli tych nawołujących do restrykcyjnych zasad typu bo jak nie to...... , a potem odczuwających dziwną satysfakcję , że komuś się noga powinęła) .Spokoju:))) .pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.