Poszukiwacz bunkrów Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Takiego hauera trafiłem kiedyś w Puszczy Wkrzańskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2009 Witam.Poszukiwacz- jakiego sprzętu używasz?Jeżeli coś na złom i zadowalasz się przerdzewiałym złomem proponuje stanowiska p-lot które znajdziesz przy każdej wichurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Hehehe.Te wszystkie rzeczy są już od dawna wyczyszczone (do błysku).A sprzęt którego używam to Garrett Ace 250 (z dużą sondą).Mam jeszcze kilka znalezisk ze Szczecina ale to sama drobnica...(parę monet,guzików i kawałek jakiejś pochwy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Jeszcze jedno.Dlatego na tych zdjęciach te rzeczy są tak zardzewiałe bo to zdjęcia zrobione tego samego dnia co je wykopałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Kto nie wierzy ,że takie monety można w Szczecinie znaleźć to niech nie wierzy ale ja taką znalazłem (moneta z Wolnego Miasta Gdańska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Coś innego z drobnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Skamieniałości (też drobnica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 ............................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 ............................................................................................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Mam jeszcze taki destrukt monety........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Taka pochwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Reszta guzików (Las Arkoński) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Łuski,pocisk i kula.Las Arkoński oraz okolice Polic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Granat moździerzowy.Jak widać pusty.Okolice Polic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Cegły które leżały w piachu mniej więcej w centrum Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Reszta monet.Osów i Wołczkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Znalazłem również taką blaszkę (...pusta...).Police Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2009 Fajne te skamielinki. Z plaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Ze Szczecina.Leżą między ozdobnymi kamyczkami ogrodowymi.Poza tym można je znaleźć na polanach a czasem w lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2009 Masz dobre oko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Karpiku u mnie tereny w najbliższej bliskości się już kończą więc masz jak w banku, że jak mnie tam zawieje coś przypadkiem, to pewnie z wykrywką;) A i pewnikiem jakaś odmiana będzie - kopiejek nie ma za dużo;) Poważnie to pozazdrościć, że nie masz konkurencji. Jak bym sam jeździł to trzy razy tyle łusek bym nakopał;)A tak muszę jeździć samochodem z napędem na sześć cztery napędza diesel a dwa piwo (z tych dwóch ostatnich jeszcze nie przyszło mi skorzystać). Pewnie możesz sobie wyobrazić jak ciężko się prowadzi taki automobil gdy z tyłu słychać psssyyy i czuć woń nieprzepalonego jeszcze paliwa;)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2009 Martian- przez te 2 lata tylko łuski i łuski. Konkurencji zero. Jak chodzi chamstwo to z jablami i łuski nie znajdzie. Ogólnie zacofanie.Mimo to zapraszam. Często pod sklepem w centrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Karpik to taka autoironia...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 ja chciałbym powiedzieć ze nikt w Martiana aucie nigdy nie spożywał alkoholu, a to taki żart estradowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.