szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 No już to widzę z chałupy zostały wiury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Złapałem znowu wykrywacz do ręki i zacząłem dokładniej sprawdzać to miejsce. Po chwili usłyszałem głośne piiiiiiiiiiiiiiiiiii:- Kurczę! Tam jeszcze coś jest! ………………………. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Widziałem odcinek przedpremierowy. Teraz będzie piwnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Sorry to nie koniec odcinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 Pewnie znowu trzeba bedzie pozyczac ksiazki i czytac wybrane ustepy...:) byle nie Ania z zielonego wzgorza":) Szczepciu gratuluje.Pomazyc tylko mozna o takim dreszczyku emocjii uwienczonym tak pieknymi znaleziskami.Tak 3maj Szczepciu.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Szczepciu a w jaki sposob pozbyles sie tego lepiku z chelmu ? Poprostu odrywales i kruszyles ten lepik, czy moze probowales cos na cieplo dzialac ?pozdro pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 znajomy ma identycznie obklejony helmik ..... i także zastanawia sie jak ją usunąc... Myśleliśmy żeby palnikiem hmmm ...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 Ciśnienie momentalnie mi się podniosło, ale zanim cokolwiek zacząłem działać, mój znajomy padł na kolana i zaczął energicznie szukać przyczyny tego sygnału, odrywając kolejną deskę. Pomyślałem, że jak tak dalej pójdzie, to strych będzie wyglądał jak ser szwajcarski. Po kilku chwilach w jego ręce zobaczyłem……………………………… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSS Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 ...mój Boże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Mein Gott!!! Szczepciu nic tylko pogratulowac!Pozdrawiam Serdecznie i Życzę Znalezienia Tego Mausera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 Nasze poszukiwania trwały jeszcze jakąś godzinę, ale, niestety, nic już nie wyskoczyło. Znajomy tak zapałał miłością do tego bagnetu i kordzika, że ni cholery nie chciał się ich pozbyć, tłumacząc się, że będzie miał pamiątkę po dziadku. Na otarcie łez zostały mi pozostałe fanty. .....................................Myślę, że nie zanudziłem Was tą historią. A muszę powiedzieć, że przygoda była przednia. PozdrowieniaSzczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 Do Winchestera i Pola!Nie opalajcie i nie grzejcie! Najlepszy bardzo ostry nóż; do tego równie ostra szpachelka; potem rozpuszczalnik, a na końcu szczotka na wiertarce. Pozdrowienia Szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WALUS70 Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Czy to znaczy ,że koniec opowiadania ? Ciekawe to było i dotego w odcinkach . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Czy koniec ? Główny fant programu nie został odnaleziony, tak więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav29 Napisano 27 Styczeń 2007 Share Napisano 27 Styczeń 2007 to tak a propos hełmu i wybierana nim gnojowicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.