Skocz do zawartości

Bogusław Wołoszański agentem?

Louis

Rekomendowane odpowiedzi

Co za chory kraj... Setki tysiecy ludzi uciekaja za granice, bieda, smród, bezprawie a tu w najlepsze trwa polowanie na agentów komunistycznej bezpieki". Kurde, w dupie mam kto współpracował a kto nie! Chce godnie zyc, miec pieniadze na utrzymanie rodziny i nie bac sie o dzieci, gdy wychodza z domu. Czasem mi sie wydaje, ze specjalnie naglasniaja takie pierdoly aby odciagnac uwage ludzi od tego burdelu jaki tu jest.

Dokładnie, Kaczyniacy onanizują się z radochy jak kolejnego szpiega, wroga ojczyzny ich pieski wytropią, a prawdziwe problemy zamiata się pod dywan. Kraj bez przyszłości, rządzony przez ludzi, którzy nigdy nie wyrosną z kompleksów PRL-u.

chyba przez ostatnie 16 lat w wiekszosci rzadzili ludzie ktorzy zamiatali pod dywan. Ale juz wkrotce wybierzemy przyszłośc i przyjda prawdziwi męzowie opatrznościowi narodu i zrobia tu porzadek i zbawią ten chylący sie ku upadkowi kraj. Leszek wróć...prosze jak czekista czekisty. tak mi dobrze było. kraj rósł w siłe..

Od Kaczorów, Giertycha i Leppera nawet Kononowicz będzie lepszy. Ale masz akurat rację, nazamiatano pod dywan przez te 16 lat i nie widać nikogo z pomysłem na przyszłość. Może rząd fachowców z zagranicy na kontraktach menedżerskich? Chyba musi wymrzeć całe pokolenie obciążone PRL-em, wtedy rząd zajmie się rozwojem kraju, a nie przeszłością. Chociaż, dla nieudolnych polityków to jedyne możliwe zajecie, z braku innych kompetencji. Jak to w wojsku mówiono? W ch... cięcie też zajecie".

No i co się tak Wołoszańskim podniecacie?To jakiś Wasz Guru?Prorok?Toż to zwykłe mydlenie oczu aby odwrócic uwage od tego co Kaczki robią z Polska.Wołoszańskiego(bo znany) na pozarcie plebsowi a wpychamy kolesiów gdzie sie da.A kto głupi to ustanowi krucjate przeciw agentom.
Pozdrawiam

ee tam Danieloff napisałes sam że jest Kononowicz jest lepszy więc powinniśmy go popierać. Może założymy mu jakąs partie i też tam wstąpisz. Może masz ukryte talenty i zrobisz w kraju porządek szybko i skutecznie. Czekamy na męza opatrznościowego..jakby co ja cie popre.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie