Ryszard Ochucki Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 ehhh kusicie:) Odnośnie gluta" szpangi to może warto zamoczyć ją na kilka godzin w CILICIE-BANG? Może z tego ogryzka coś wyjdzie? Pozdrawiam,sukcesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 kolejny czołg wyjechał spod ziemi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 tylec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2007 I blaszka KM :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2007 I hauer :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2007 I na dowidzenia czacha SS wczesego wzoru :)) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Propo laszki KM"Komputeryzacja była wtedy jeszcze w powijakach ale Wehrmacht już zatrudniał Hackera ;)Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesówPodziemny Kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 BogdanGd podziwiam twoje znaleziska sledze twoje tematy ze zdjeciami twoich fantów i mnie rozbrajasz!!! mam dobry sprzet minelab xt30 ale teren w którym chodze Czarne woj pomorskie nie jest zasobne w fanty tego typu co u was bo u mnie tylko i wyłacznie pierdoły ze stalagu IIb, zadnej bitwy ucieczek walk etc :( chciałbym kiedys zaznac eksploracji na takich terenach jak MW albo Hel ale to juz nie te czasy -wszystko rozorane ;)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 fajna algemeine. mozna zobaczyc rewers?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Ewidentnie Grupa The Tuny znalazla jakis unel ucieczkowy" prawdopodobnie Gdansk lub okolice.Uciekajacy niemcy zanim sie zwodowali"wyrzucali wszystko co popadnie i co mogloby przyspozyc im problemow w czasie kontroli.Bez urazy:) domysly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 a slina mi cieknie i cieknie:D, u Nas na G.Slasku tak nie ma:/ a taka szturmowke wyciagnac:D, chyba wynajme prywatnego detektywa w Gd zeby Was sledzil:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Wczorajszy wyjazd ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 3 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Połóweczka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 Trzy czachory pancerne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2007 No i zbiorówka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Mam nadzieje, ze robicie jakas baze danych odnosnie jednostek tam walczacych, na podstawie wykopanych niesmiertelnikow. Moze kiedys przyda sie to do jakies publikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 czy to wczorajszy wypad? dziwne bo od wczoraj w Gda lezy snieg:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Kolego spójz na date kiedy to był wczorajszy wypad" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 O ile wiem śnieg w Gdańsku mamy od wtorku czyli od wczoraj (dokładnie zaczął sypać po północy ):)) a wyjazd był z przedwczoraj czyli z poniedziałku (śniegu w poniedziałek nie uświadczyłeś nawet w centum Gda :P ) Także odrobinę logicznego myślenia na przyszłość :)) Pozdrawiam serdecznie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2007 Witaj Kiler !!! Tak się składa że większość trafionych przez nas blaszek spływa do mnie z racji zainteresowania nimi :)) Jest już ich kilkadziesiąt :)) hmmm sorry znacznie więcej :)) Miejsce trafienia każdej z nich jest znane i oznaczone na dokładnych mapach :)) z dopiskiem ,,Nur fur Dienstgebraucht,, :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmgeschutz Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 WItam i pozdrawiam BogdanGd pamiętasz mnie??? :-)Wiśniowe Audi 100 ,fajne masz trafienia ,na moim terenie jest ciężko o takie cacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 29 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2007 Sturmgeschutz przypomnij mi się :)) Moja pamięć jest ulotna hehehe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.