kendez Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 i cały przedwczorajszy łup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 Witam!Zdjęcie może niezbyt wyrazne ale pudełko po kremie NIVEA jest,nie wiem tylko który to może być rocznik.A znalezione zostało pod korzeniami zwalonego drzewa po ostatnich wichurach.Może ktoś wie który to rocznik;)?Pozdr.281! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warsawcity Napisano 12 Luty 2007 Share Napisano 12 Luty 2007 Kolego tomislaw1, możesz przesłać mi na maila lepsze zdjęcie swojej butelki (na zdjęciu nr 2, dolna półka, szklana wysoka zielona butelka w środku). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Warsawcity: na dzien dzisiejszy nie mam mozliwosci zrobienia zdjecia tej butelki. Moge jedynie powiedziec ze jest na niej napis DOPPELHERZ i dwa serca.Jezeli w najblizszym czasie bede mial mozliwosc to zrobie fotke i przesle Ci na maila.Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Do Kendez-a: Masz sporo fantow identycznych jakie sie trafiaja w mojej okolicy. Jesli mozna wiedziec, Swinemunde??Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kendez Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Do Tomisław'a1: Zgadza się Swinemünde. Jeśli można wiedzieć, pytanie z czystej ciekawości??pozdro KENDEZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Yedyny- zbiorek jest w linku, a fotke ziemi dałem dla pokazania gdzie to wykopałem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 najnowsze znaleziskotu tink do mojego postu w dzile idhttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=422580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 do Kendez-a: Pytanie z czystej ciekawosci, ale nie do konca:) Moze jakis wspolny wypadzik na smietniczek pokopac? Moze mam cos na wymiane co Cie zainteresuje?Jesli zainteresowany to na maila west-swine@wp.plPozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Do: DJ MHzNa linka juz trafilem, zwracam honor" -jak to sie dawniej mawialo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Witam wszystkich oto efekt wyprawy na ziemie Kendeza z 10-11.02.07r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Wyszły dwie ale bez uszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Wszystko razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Flaszka od maggi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 fanty z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Teren naszych poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 19 Luty 2007 Share Napisano 19 Luty 2007 Kendez podczas kopania". Serdeczne pozdro dla mego brata Kendeza za wypasionu wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 Witam:) Widze panowie ze ostro ryjecie na Świnoujskich miejscowkach, ten teren chyba nigdy nie zawiedzie:>Pozdrawiam T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 20 Luty 2007 Share Napisano 20 Luty 2007 A to flaszka z ostatniej wyprawy z Kendezem. BRAUEREI NUSSBAUM BRESLAU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Taką oto buteleczkę kopnąłem przy okazji prac wiosennych w ogródku w minioną sobotę, dziś jeszcze chodzę jak terminator.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Sygnowanie SP-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 A oto buteleczka po VICK VAPORUB, Made in USA, wygrzebana na poniemieckim śmietniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Nawet jej nie odkręcałem, może wrzucę w kwas solny. Ładne fioletowe szkło, musiałem ją doświetlić latarką.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimons Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Brauerei Mehner Hohenstein Olsztynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimons Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 St. Georg's Brauerei HeilsbergLidzbark Warmiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.