Skocz do zawartości

KOSZALIN vol. IX

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Mam skromne pytanko :)
Kto z koszalińskiej grupy kopał w Kołobrzegu po wschodniej stronie w okolicach Arki ?

Pozdrawiam
Lobo26 :)
  • Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam Lobo
Z tych co wiem(ojcowie zalozyciele";) tego watku) to jeszcze nikt tam nie kopal. A dlaczego pytasz?

R. Jak na stalowke klamerka prima sort.

A tak w ogole jak wszyscy wiedza ...zima! Jednak po wnikliwej analizie roznych portali meteo wyglada ze jej dni sa policzone.

Pozdrawiam der K.
Napisano
A to nie wiem co to za moneciak. Ja trafiłem tam 1/24 talara z 1761r. August III Lipsk ale to chyba nie o to Ci chodzi prawda?
Pozdr.
Piotr
Napisano

Chwała,

jak codziennie - praca, a po pracy - praca hi hi... byłem na studniówce - zabawa do białego rana hi hi, ach ta młodzież...

byłem zobaczyć wejście (jeszcze przed śniegiem) i jak widać na załączonym obrazku - stało się...

Obstukałem metalowe nakrycie głowy z rdzy i wstępnie zakonserwowałem. Nie mam jednak warunków do elektro(e)lizy...

niestety czasu na wszystko nie starcza - ale wykupiłem serwer na nasza stronę - to drugi krok. Teraz musze znaleść wykonawcę mechaniki - bo Dawid ma mature na głowie, ale chyba znalazłem kogoś odpowiedniego - muszę tylko go przekonać żeby zrobił to nieodpłatnie...

Tyle u mnie tymczasem... jak zwykle czaekam na sygnały.

Bywajcie - M.

Napisano
Wojna miło czytać o postępach w sprawie strony. Może potrzeba Ci pomocy np. w przekonaniu kolegi albo wsparcia finansowego...? pozdrawiam. romko

do wszystkich: juz widac wiosnę...
Napisano
Chwała,

czyżby zymek", ten czekający na der K. ominął jego kolekcję?

Co do strony - dostałem obietnicę, że w ciągu do dwóch tygodni będzie na tyle skończona, że w końcu ruszy... będę cisnął.

Jak tam L. temat fotek - jest do ruszenia? W ten łik0end będę pracował w domu - więc byłby czas na poskanowanie wszystkiego.
Daj znać jak to widzisz.

Czekam na sygnały - bywajcie - M.
Napisano
Lobo26 z pocztą pantoflową tak jest że zawsze choć po części mija się z prawdą. Ktoś inny zwiedzał" Kolberg a ktoś inny trafił rzymka i nie na waszym terenie a w okolicach Arnswalde. Bardzo ładny Antonianin...
pozdrawiam. romko
Napisano
Witam :)

Pogoda dość przyzwoita , brak śniegu , ziemia miętka i coraz jaśniej po południu , to może jakiś małe kopanko w sobotę panowie co wy na to ?

Są chętni mnie zaprosić ?

Pozdrawiam ... J ...
Napisano
Chwała nieustraszonym,

pogoda rzeczywiście łaskawsza, ale ja mam zaplanowane inne zajęcia, a i sprzęt jeszcze snem zimowym zalega koło Łeby hi hi...

Mam prośbę do koleżeństwa: do 19 lutego muszę zapłacić za domenę historyczny-koszalin" - niestety promocja juz minęła i jest tego całe 122zł - w związku z tym apeluję do Waszych chojności i liczę na jakąś ściepkę...

Życzę sobotnio-niedzielnych chojności i łaskawej aury.

Tymczasem - M.
Napisano
Witam :)

Na mnie Wojenka możesz liczyć wchodzę w to , jeszcze zostało trochę znajdek z plaży z zeszłego sezonu a jak będzie mało to do zbieram ..

To co jest ktoś chętny na jutrzejsze kopanko ??

Pozdrawiam ... J ...
Napisano
Cześć

A to panowie do poprawienia humoru

http://deco-grand.ru/hentaitsop.swf

jak już jesteście skazani na siedzenie w domu .

pozdrawiam ..J..
Napisano
Chwała,

mam już trzy deklaracje wpłaty (razem z moją).

Ostatecznie mogę czekać z deklaracjami do piątku (9.02.07)- potem trzeba fizycznie zebrać pieniądze i przelać (hi hi) - na konto.

Jarosławie - nie rób tego więcej - wiesz, że taki widok jaki zaserwowałeś może doprowadzić do zejścia - hi hi.

Pogoda dzisiaj dopisuje - aż zazdroszczę... życzę wielu znajdek - bywajcie - czekam na sygnały - M.
Napisano
Witam
W archiwum Odkrywcy (vol...) jest wiecej deklaracji.
Jak by Ci sie nie chcialo szukac to jeszcze raz pisze sie na sciepke ;)
Za niedlugo ruszamy...:)))
A co do rzymkow to chyba nie jest taka sensacja?;)
A moze jest? ...Sam juz nie wiem hihi
Pzdr der K.
Napisano
Super pogoda na wykopki - wiosna zawitała na chwilę chyba a ja w pracy.
Uważam, że jedna deklaracja o partycypacji w kosztach powinna wystarczyć - nie będę się powtarzał.
Pozdrawiam L.
Napisano

Hej.
Tak masz racje Luger pogoda jest idealna zeby pospacerować a do tego takie małe rzeczy poprawiające humorek:] Na szczęście jest cały.

Napisano
Chwała,

przez awantur hi hi - nie chciało mi się szukać - tak jest prościej. Jest pięciu - ściepka po 24,40zł. Napiszcie do kogo mam podjechać, a kto będzie u mnie np. w pracy.

Tymczasem - M.
Napisano

I do tego jeszcze taki mały krzyzyk sie trafił. A co tam u reszty słychać?:>
Pozdr.
Piotr

Napisano
sqn widze że też pruskie klimaty choc nie tylko. Takiego orzełka w całości nie udało mi sie jeszcze trafić. Gratuluje i krzyża również.
Wojna ja oczywiście wpadne do Ciebie w tygodniu do pracy na papieroska. pozdrawiam. romko

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie