kryszak Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Mam takie pytanie jezeli znajde cos na swojej działce to nalezy do mnie czy do panstwa?
woytas Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 a zalezy co znalazles- sloik drzemu, czolg, garnek z monetami, lopatke od Twojego dziecka utracona w zeszlym roku?Pytam powaznie.
kryszak Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Znalazłem coc dosc cennego jedna monete i jeszcze cenna i militaria
Tomko Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jak masz duuże konto i stać cie na dobrych adwokatów, to może coś otrzymasz. Jak nie, to lepiej zapomnij zanim powiadomisz odpowiednie władze". Chyba że to cos całkiem ekstra - wtedy dyplom dostaniesz i nazwisko na tabliczce przy muzealnym eksponacie.
karpik Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jeżeli chcesz pokazać to światu, to idz do muzeum, powiedz, że to jest w twojej rodzinie o długiego czasu i chcesz ofiarować. Polecam Ci zachowanie fantów i cieszenie oka, jak się znudzi oddasz.
acer Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Tak więc oddaj państwu albo pod łóżko i cicho sza tylko dla własnego podziwu.Opcje opylenia na alledrogo i przerzutu za granicę niebezpieczne.....możliwość kłopotu z władzami
woytas Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nikt tutaj nie namawia Cie do lamania prawa- pytales -dostales odpowiedz. Co zrobisz? Wybor nalezy do Ciebie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.