kryszak Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Mam takie pytanie jezeli znajde cos na swojej działce to nalezy do mnie czy do panstwa?
woytas Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 a zalezy co znalazles- sloik drzemu, czolg, garnek z monetami, lopatke od Twojego dziecka utracona w zeszlym roku?Pytam powaznie.
kryszak Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 Znalazłem coc dosc cennego jedna monete i jeszcze cenna i militaria
Tomko Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Jak masz duuże konto i stać cie na dobrych adwokatów, to może coś otrzymasz. Jak nie, to lepiej zapomnij zanim powiadomisz odpowiednie władze". Chyba że to cos całkiem ekstra - wtedy dyplom dostaniesz i nazwisko na tabliczce przy muzealnym eksponacie.
karpik Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Jeżeli chcesz pokazać to światu, to idz do muzeum, powiedz, że to jest w twojej rodzinie o długiego czasu i chcesz ofiarować. Polecam Ci zachowanie fantów i cieszenie oka, jak się znudzi oddasz.
acer Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Tak więc oddaj państwu albo pod łóżko i cicho sza tylko dla własnego podziwu.Opcje opylenia na alledrogo i przerzutu za granicę niebezpieczne.....możliwość kłopotu z władzami
woytas Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Nikt tutaj nie namawia Cie do lamania prawa- pytales -dostales odpowiedz. Co zrobisz? Wybor nalezy do Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.