Bocian Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Napisano 5 Styczeń 2007 Zapraszam do korzystania z toolbara Odkrywcy.Bezpośredni szybki dostęp do forum, galerii. Opcja przeszukiwania forum, całego serwisu, Internetu.Scroolbar informujący o najnowszych postach na forum.Blokowanie pop-upów, mail checker, pogoda dla poszukiwaczy itp.Zapraszam do pobrania i testowania:http://odkrywca.ourtoolbar.com/
woytas Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 fiu fiu fiuuuFajne juz mam zaraz bede testowal :)
Bocian Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Napisano 5 Styczeń 2007 Tak propo szykujcie się wszyscy :) Nowy administrator nadszyszkownik nadchodzi i serwis odżyje!Stary Bocian będzie mógł odejść.
radek66 Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 bocian oj sie boga...", jak tak mozesz bez wyrzutow sumienia...tak po prostu czesc i juz?!hehezycze powodzenia i pozdrawiam cie serdecznie ;)
Cronos Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Przydatna rzecz:) kiedyś będziemy opowiadać młodym odkrywcom legendy o wielkim Bocianie. A czym zamierzasz się teraz zając??
Tomko Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Bocian - czyżby czas na Dykotekę :? Chyba nas całkiem nie porzucisz. Wszak Boćki zawsze wracają ....Pozdrawiam - Tomko
Bocian Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Napisano 5 Styczeń 2007 Urodziło mi się dziecko, nie wyspałem się jeszcze od 20 miesięcy, moja żona zaliczyła w lutym sepse i powikłania, teraz lekarze podejrzewają u mojego dziecka nieuleczalną chorobę.Nie żebym się rozczulał ale to wszystko powoduje że moja dalsza obecność i opieka nad serwisem jest hamulcem dla jego dalszego rozwoju.Straciłem serce do tego co robię, nie mam na nic czasu, nigdy Odkrywca nie był moim źródłem utrzymania bo mam normalną pracę jak inni a to było moje hobby" po godzinach.Od początku roku zapuściłem serwis, reaguje coraz bardziej nerwowo na konflikty na forum, tracę obiektywność, wypaliłem się.Ot co - normalna sprawa :)Jednak aż tak łatwo się mnie nie pozbędziecie :), jak już pisałem w wątku o przejściu na emeryturę nadal będę to wszystko nadzorował z góry" jeżeli chodzi o dalszy rozwój techniczny i nowe moduły, będę doradzał nowej osobie w którym dalej kierunku rozwijać serwis.I myślę że ta zmiana wyjdzie wszystkim na dobrze. Plany mamy spore jeżeli chodzi o rozwój, będzie Wirtualne Muzeum, ruszy Liga Historyczna, zyska Gazeta Rycerska, zmieni się grafika, będzie ciekawy biuletyn, automatyczny moduł identyfikacji nieśmiertelników, aktualne kalendarium historyczne, kalendarium imprez, nowe artykuły, aktualny dział archiwum z przeszukiwaniem wszystkich numerów gazety, nowa wyszukiwarka, nowe mechanizmy dla moderatorów, udogodnienia dla użytkowników - lista jest baaaaardzo długa.@Tomko - dyskoteka nie była w terenie od 3 miesięcy, brak czasu :( i kasy na szpeje.
woytas Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 i tak dzieki za wszystko po tym co przeszles Ty i cala Twoja rodzina :)
kudi Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Szacunek Bocianie za Twoją pracępozdrrobert_kudelski
MK Napisano 5 Styczeń 2007 Napisano 5 Styczeń 2007 Super, już korzystam. Innowacje wprowadzane na tym forum są naprawdę fantastyczne, najpierw powiadamianie przez GG teraz toolbar - gratuluję pomysłowości!!!
ja20 Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 wydaje mi się że wiele osób mająć takie problemy dawno już porzuciło by forum.wielki szacunek.zdrowia życze dla Synka i Żony.
liha Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Fajnie Bocian , każdy z nas ma swoje życie , Twoja wypowiedż aż mi dała chwile do myślenia.Rodzina jest najważniejsza , tylko i wyłącznie , z serca wszystkiego co najlepsze i rzeczywiście ten czas który teraz poświęcasz Rodzinie jest Najważniejszy:))))..... naprawde , wiesz to sam.Na forum rzeczywiście pare razy troszeczkę przesadziłeś i to pare razy za dużo pomimo wszechobecnej sytuacji i sympatii w stosunku do Ciebie i Twoich bliskich , ale nic to.Wszystkiego co najlepsze.po prostu czasami zrozum ludzi i bądź wyrozumiały bo nie tylko Ty masz życie.pozdrawiam.liha
Bocian Napisano 9 Styczeń 2007 Autor Napisano 9 Styczeń 2007 Szok - toolbar Odkrywcy pobrała już prawie setka ludzi :)
Tomko Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Bocian - trzymam za Twoich Bliskich i za Ciebie Kciuki ! Życzę wszystkiego najlepszego i fajnie że całkiem nie znikniesz z forum : ) Pozdr - TomkoPS. A do Oksiowej kawy , jeśli kiedyś się spotkamy, dodam odpowiednią wkładkę ; )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.