cukierrro Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 witam chcialem sie dowiedziec z jakiego to okresu? na moje oko to jakas brocha albo spinka np do szalu - z tylu jeden zaczep, cieniutki metal, krucha
Kiler Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wydaje mi sie, ze jest to nakladka z polskiej klamry do pasa oficerskiego z czasow II RP. Moze to ktos potwierdzic?
danieloff Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Tak wygląda klamra pasa salonowego WP II RP. Były raczej masywne.
cukierrro Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 witam chcialem sie dowiedziec z jakiego to okresu? na moje oko to jakas brocha albo spinka np do szalu - z tylu jeden zaczep, cieniutki metal, krucha
cukierrro Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 malo ostre ale dla porownania wielkosci ze zlotowka, po lewej str zaczeppzdr i dzieki z gory za wszelkie inf odnosnie wydatowania
Question
cukierrro
witam chcialem sie dowiedziec z jakiego to okresu? na moje oko to jakas brocha albo spinka np do szalu - z tylu jeden zaczep, cieniutki metal, krucha
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.