cukierrro Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 witam chcialem sie dowiedziec z jakiego to okresu? na moje oko to jakas brocha albo spinka np do szalu - z tylu jeden zaczep, cieniutki metal, krucha
Kiler Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Wydaje mi sie, ze jest to nakladka z polskiej klamry do pasa oficerskiego z czasow II RP. Moze to ktos potwierdzic?
danieloff Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Tak wygląda klamra pasa salonowego WP II RP. Były raczej masywne.
cukierrro Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 witam chcialem sie dowiedziec z jakiego to okresu? na moje oko to jakas brocha albo spinka np do szalu - z tylu jeden zaczep, cieniutki metal, krucha
cukierrro Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Napisano 25 Grudzień 2006 malo ostre ale dla porownania wielkosci ze zlotowka, po lewej str zaczeppzdr i dzieki z gory za wszelkie inf odnosnie wydatowania
Pytanie
cukierrro
witam chcialem sie dowiedziec z jakiego to okresu? na moje oko to jakas brocha albo spinka np do szalu - z tylu jeden zaczep, cieniutki metal, krucha
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.