Skocz do zawartości

wieszak ale jaki stary :)

pablcbr

Rekomendowane odpowiedzi

Ta Lambretta to przeciez rewelacyjne znalezisko.Jesli masz jeszcze czas uratowac ja od hutniczego pieca to gwarantuje Ci ze inwestycja sie zwroci np na MOto Weteran bazar czy www.weteranszos.pl

Tylko wez od zlomiazy dowod zakupu. Umozliwi powtorna rejestracje zabytkowego pojazdu.Pzdr

Zgranatem to ciekawa historia bo pojechałem do jednostki w sieradzu to mnie odesłali na policje , a na policji dyzurny jak do niego zadzwoniłem juz z dyzurki to krzyknął i tutaj Pan z tym przyszedł " a ja mowie ze wojsko mnie tu podesłało .Przyszedł pan przejął granat, mówiac ze ten napewno by nie wybóchł spisał adres itd i po sprawie mowi ze jak sie nazbiera troche to zadzwonią po saperów.

A to ciekawe ? Mieli na komendzie rzeczoznawcę i sapera w jednym ! Ciekawo co by było gdyby znależli to u Ciebie w domu? Pewnie czekał byś teraz na rozprawę, a oni na medale za wykrycie terrorysty i jego magazynu materiałów wybuchowych :) Inna sprawa ,że adres już maję więc jak się trzeba będzie wykazać ...to sobie zawsze dadzą radę :)

odnosnie adresu to juz dawno mieli pewnie najwyzej połaczyc go moga juz 4 rowery mnie zwineli .A policjant który przyjmował granat chyba kumał sprawe bo miał tam u siebie w pokoiku spora kolekcje łusek, granat tez jakis był .

Miał byc post z prezentacja moich znalezisk różnych , fakt szyska niebezpieczna mogła byc .JUZ jest na POLICJI i uważam ten temat za zamkniety .Prosze o podpowiedzi odnosnie fantów jak ktos ma wiedze w temacie.
Pozdrawiam Paweł

życze wszystkim szczęśliwego nowego 2007

LEWAREK I KOŁO OD ?????

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie