pablcbr Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 wieszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 szyszka f 1 podobno ale czy pusta ?? strach ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 X wieków Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 ruska skrzynka metalowa na ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 lambretta ale jaki model :) dla fanów tematu takich jak ja to gratka , cos ala junak b-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Ten Mały ślusarz"w latach siedemdziesiątych rodzice mojemu ojcu podobny kupili,może jeszcze skrzynka się gdzieś w piwnicy poniewiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 tzn mały slusarz , juz mam namierzony około lat 60-70 rosja. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 nikt nic wiecej nie wie ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Wieszak przedwojenny - Deutsches Reich Patent.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 szyszka zdana juz na policje , szkoda sie bawić , moze nie była pusta ? sprawa z nia zamknieta ,saperzy sprawdzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Szyszkę,ot tak zaniosłeś na Policję?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Ta Lambretta to przeciez rewelacyjne znalezisko.Jesli masz jeszcze czas uratowac ja od hutniczego pieca to gwarantuje Ci ze inwestycja sie zwroci np na MOto Weteran bazar czy www.weteranszos.plTylko wez od zlomiazy dowod zakupu. Umozliwi powtorna rejestracje zabytkowego pojazdu.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Aha...wyglupilem sie :) Teraz dostrzeglem ze to jakis bazar hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 marcjew-glowe to ty masz nie od parady...zostawiam to bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 Zgranatem to ciekawa historia bo pojechałem do jednostki w sieradzu to mnie odesłali na policje , a na policji dyzurny jak do niego zadzwoniłem juz z dyzurki to krzyknął i tutaj Pan z tym przyszedł " a ja mowie ze wojsko mnie tu podesłało .Przyszedł pan przejął granat, mówiac ze ten napewno by nie wybóchł spisał adres itd i po sprawie mowi ze jak sie nazbiera troche to zadzwonią po saperów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 A to ciekawe ? Mieli na komendzie rzeczoznawcę i sapera w jednym ! Ciekawo co by było gdyby znależli to u Ciebie w domu? Pewnie czekał byś teraz na rozprawę, a oni na medale za wykrycie terrorysty i jego magazynu materiałów wybuchowych :) Inna sprawa ,że adres już maję więc jak się trzeba będzie wykazać ...to sobie zawsze dadzą radę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 odnosnie adresu to juz dawno mieli pewnie najwyzej połaczyc go moga juz 4 rowery mnie zwineli .A policjant który przyjmował granat chyba kumał sprawe bo miał tam u siebie w pokoiku spora kolekcje łusek, granat tez jakis był . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 Jeszcze jest taki ciekawy zwrotDajcie nam człowika a znajdziemy na niego paragraf,czyli wszyscy jestesmy na jednym wuzku.pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Jak widać dopóki nie pisze nic złego na temat redakcji nikomu to nie przeszkadza ...ups za chwilę dostanę kwadracik .Oj Jacenty Jacenty, i po co to dogryzanie?Bardzo chętnie zaproponuje Ci funkcję moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 To nie dogryzanie tylko spowodowanie przyspieszenia reakcji na posty saperów-kamikaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 Miał byc post z prezentacja moich znalezisk różnych , fakt szyska niebezpieczna mogła byc .JUZ jest na POLICJI i uważam ten temat za zamkniety .Prosze o podpowiedzi odnosnie fantów jak ktos ma wiedze w temacie. Pozdrawiam Paweł życze wszystkim szczęśliwego nowego 2007 LEWAREK I KOŁO OD ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.